Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Грибний бульйон з бiлих грибiв та шиiтаке, картоплею, морквою, червоною цибулею i зеленню
КУРЯЧИЙ БУЛЬОН З МIНI-РАВIОЛI ТА ОМЛЕТОМ
320 г
Стручкова квасоля, морква, зелень
СИРНИЙ КРЕМ-СУП
300 г
Готується на основi курячого бульйону, вершкiв i сиру Моцарелла. Цибуля порей надає стравi легку солодкiсть. Крем-супподається с курячим фiлеi сиром Дор-Блю
ІТАЛІЙСЬКА ФОКАЧЧА
3 шт
Фокачча трьох видів, яку ми випікаємо самі : <br>- Гречана з цибулею та маслинами; <br>- Житня з пророщеними зернами; <br>- З кропом та каперсами
ЗАКУСКИ
КАРПАЧЧО З ТЕЛЯТИНИ
250 г
Тонкi слайси охолоджено телятини з мiнi салатом зi свiжо руколи i томатiв Черрi, приправлений французьким дрессингом. Карпаччо подається на тарiлцi змащенiй устричним соусом i Чилi
ПЬЯДIНА З КУРЯЧИМ ФIЛЕ
300 г
Соковитий, бездріжжевий коржик з італійського борошна з курячим філе, печерицями, сиром Моцарелла та цибулею. Подається із соусом BBQ
СИРНЕ ПЛАТО
190 г
Гранд Нуар, Пекоріно с трюфелем, сир козячий с чебрецем i медом. <br>Подаємо з медом
АНТИПАСТI
500 г
Велика тарiлка гастрономiчних <br>задоволень по-iталiйськи: салямi Наполi Пiканте, прошутто, сир Ружет, сир Гранд Нуар i пекорiно з трюфелем, оливки гiгантi i оливки Каламата, каперси, в'яленi томати, томатна сальса i чiабатта
БРУСКЕТТА З СЬОМГОЮ I АВОКАДО
2 шт
2 шт
БРУСКЕТТА З ТОМАТНОЮ САЛЬСОЮ ТА ЗАПЕЧЕНИМ ПЕРЦЕМ
2 шт
БРУСКЕТТА З ТУНЦЕМ ТА ГУАКАМОЛЕ
2 шт
2 шт.
МЛИНЦІ З МЯСОМ
300 гр.
Ніжні домашні млинці з начинкою з м'яса та сиру маскрапоне із вершково-пармезановим соусом. Запікаються під сиром Пекоріно з трюфелем
ТАР-ТАР З ТЕЛЯТИНИ
З додаванням кримської цибулі та соку лимона на подушці з авокадо. Подається з руколою, пармезаном та чіабаттою під французьким дресингом та бальзаміком
ТАР-ТАР ІЗ ТУНЦЯ
З додаванням кримської цибулі та соку лимона на подушці з авокадо. Подається з руколою, пармезаном та чіабаттою під французьким дресингом та бальзаміком
ЗАМОВ ДОДАТКОВО
Прошутто
50г
Салями Наполи
40г
Каперсы
20г
Томаты вяленые
40г
Оливки каламата
40г
Оливки гиганти
60г
Сыр Пармезан
40г
Сыр козий с тимьяном
40г
Сыр Дор-блю
40г
Сыр пекорино с трюфелем
40г
Сыр Моцарелла мини
40г
Орехи
30г
Чиабатта
0,50 гр
Соус тобаско
0,025
Томаты Черри
0,050
Соус BBQ
0,025
Семга малосольная
0,050
Соус сливочно-пармезановый
0,050
Перец Чили
0,005
Оливки
0,025 г
Филе куриное
0,50
Панчетта
40 гр.
Авторское блюдо
1 г
Тобаско
25 мл
Соус Маргарита
0.50 гр
Руккола
0.025 гр
Сыр Моцарелла
0.05 г
САЛАТИ
КЛАСИЧНИЙ ЦЕЗАР З КУРКОЮ
1 шт
Соковите куряче філе, перепелине яйце, томати черрі, підсушена чіабатта та пармезан на подушці з міксу салату заправленого класичним соусом Цезар
ЦЕЗАР З ТИГРОВИМИ КРЕВЕТКАМИ
1 шт
Тигрові креветки, томати черрі, перепелине яйце та підсушена чіабатта на подушці з міксу салату заправленого класичним соусом Цезар
САЛАТ ЗІ СВІЖИХ І ЗАПЕЧЕННИХ ОВОЧІВ З КОЗЯЧИМ СИРОМ
280 гр.
Мікс хрусткого листя салату з печеним солодким перцем і цукіні, кедровим горіхом, свіжими томатами Черрі, авокадо, та козячим сиром з медом та чебрецем
БОУЛИ
БОУЛ З КУРЯЧИМ ФІЛЕ
Порц.
Куряче філе, обсмажене в кисло-солодкому соусі; рис Нішики; айсберг під соусами Цезар та Шрірача; авокадо, стручкова фасоль, огірки, томати чері, морква та червона цибуля під Унагі соусом
БОУЛ З КРЕВЕТКАМИ
Порц.
Тигрові креветки на грилі; рис Нішики; айсберг під соусами Цезар та Шрірача; авокадо, стручкова фасоль, огірки, томати черрі, морква та червона цибуля під Унагі соусом
БОУЛ З ТУНЦЕМ ТАТАКІ
Порц.
Тунець татакі ; рис Нішики; айсберг під соусами Цезар та Шрірача; авокадо, стручкова фасоль, огірки, томати черрі, морква та червона цибуля під Унагі соусом
БОУЛ С КУРИНЫМ ФИЛЕ НА ГРИЛЕ
Приготоване на грилі куряче філе, цукіні та печериці. Подаються з кульками з моцарели фрі та свіжим листям салату під французьким дресингом <br>
ПАСТА
ФЕТТУЧІНІ З ТИГРОВИМИ КРЕВЕТКАМИ
Тигрові креветки, печений перець та томати черрі в соусі маринара з вершками та пармезаном
ФЕТУЧЧІНІ З КУРЯЧИМИ КОВБАСКАМИ
1 шт
Курячі ковбаски, шампіньйони та томати черрі у вершковому соусі Альфредо
СПАГЕТТІ З МІТБОЛАМИ З ТЕЛЯТИНИ
1шт
Соковиті мітболи з телятини, сальса з томатів, пармезан. Готуємо у соусі Демігляс
СПАГЕТТІ З ЧОРНИЛАМИ КАРАКАТИЦІ ТА ЛОСОСЕМ
1 шт
Ніжний лосось та томатна сальса. Приготовані у соусі Маргарита з додаванням вершків
СПАГЕТI З ЧОРНИЛАМИ КАРАКАТИЦI ТА МОРЕПРОДУКТАМИ
350 г
Вершковий соус з хвостами тигрових креветок, сьомгою, коктейльними креветками i бебi кальмаром
ЛАЗАНЬЯ
Запiкаєтся пiд сиром Моцарелла, подається з соусом Маргарита, сиром Пармезан і трюфельною олією
ФЕТУЧIНI 4 СИРА
300 г
Сир Пармезан, Гранд Нуар, Пекорино с трюфелем i Моцарелла в вершковому соусi
ФЕТУЧIНI З ГРИБНИМ СОУСОМ I КРЕМ-ТРЮФЕЛЕМ
360 г
Соус на основi трюфельного крему з бiлими грибами, печерицями, оливками, солодкою цибулею та сиром Пармезан
СПАГЕТI З СОУСОМ БОЛОНЬЄЗЕ
380 г
Спагетi з соусом з телятини, курячого фiле, <br>базилiка, солодкого переця, iталiйських <br>томатiв у власному соку
ПЕННЕ З РОСТБIФОМ
350 г
Італійська паста пенонні з соковитим ростбіфом, приготованому в пряних травах на грилі, печеним перцем і томатами черрі з додаванням трюфельного масла, м'яти і базиліка
Спагеттi власного приготування з вершково-пармезановим соусом i панчеттою
ФЕТУЧIНI З ФIЛЕ КУРЧАТИ
300 г
Kурча запечене пiд сиром моцарелла на пастi власного приготування в вершково шпинатному соусi з печерицями, солодкою цибулею i томатами черрi
ФАРФАЛЕ З КУРКОЮ ТА КОПЧЕНИМ МЯСОМ
270гр.
У вершковому соусі
ОРЗО З МОРЕПРОДУКТАМИ
Обсмажені з додаванням часнику тигрові та коктейльні креветки, кальмари та мідії в поєднанні з італійською мілкою пастою орзо в вершковому соусі та печеним болгарським перцем. Подаємо з сиром Пармезан
РАВІОЛІ
РАВIОЛI З КРЕВЕТКАМИ
270 г
Начинка з дрiбно рубаних тигрових креветок з сиром моцарелла та цибулею. Подається пiд соусом на основi в'ялених томатiв, овочевого бульйону, бiлого вина, солодко цибулi i кедрових горiхiв
РАВIОЛI З ТЕЛЯТИНОЮ
270 г
Начинка з телятина су-вид i крем сиру, подається з вершково-пармезановим соусом
РАВIОЛI 5 СИРIВ З ЧОРНИЛАМИ КАРАКАТИЦI
280 г
Равiолi з чорнилами каракатицi з начинкою: нiжна Рiкотта, Пармезаен, Рокфор i Моцарелла. Подаються пiд вершковим соусом з сиром Дор-Блю
РАВIОЛI З КРОЛИКОМ
220 г
Равiолi з начинкою з нiжного кролика, <br>подаються з легким соусом на основi <br>бульйону i грибiв шиiтаке
РАВИОЛІ З ІНДИЧКОЮ
270г
Равіолі з ніжним м'ясом індички під вершковим соусом із додаванням сиру
РІЗОТТО
РIЗОТТО З КРЕМ ТРЮФЕЛЕМ ТА БIЛИМИ ГРИБАМИ
280 г
Рiзотто доводиться до готовностi в голoвцi Пармезану
РIЗОТТО З ТИГРОВИМИ КРЕВЕТКАМИ I АПЕЛЬСИНОМ
240 г
МОРЕПРОДУКТИ ГРИЛЬ
СЬОМГА
100 г
ТУНЕЦЬ
100 г
КРЕВЕТКИ ТИГРОВI
100 г
БЕЙБI КАЛЬМАР
100 г
ОСНОВНЕ
МЕДАЛЬЙОНИ ЗІ СВИНИНИ З ТРЮФЕЛЬНИМ ПЮРЕ
1 шт
Соковите філе свинини підсмажене в панчетті, трюфельне пюре та шампіньйони. Подається з соусом із сиру Дор блю
СТЕЙК СТРІПЛОЙН УКРАЇНА
100 гр.
Відбірне, витримане та мариноване мясо українського виробництва з вершковим соусом Демігляс. Подається з печеною картоплею під пікантним соусом Чимічурі з додаванням часнику
СТЕЙК РІБАЙ УКРАЇНА
0.100 гр
Відбірний стейк українського виробництва вашої улюбленої прожарки. Подається з міксом салату та соусом Деміглас
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ З ОВОЧАМИ
Філе свинини. Подається з шампіньйонами, цукіні, стручковою фалосею та червоною цибулею обсмаженими в соусі Теріякі
МЕДАЛЬОНИ З ТЕЛЯТИНИ
280 гр.
Медальони з телятини, обсмажені на грилі з пряними травами і трюфельним маслом. <br>Подаються на підсушенїй чиабатті з гірчично-вишневим соусом з додаванням коньяка
СТЕЙК З ФIЛЕ ТЕЛЯТИНИ
275 г
КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
250/120/40
Подається з журавлинним соусом i обсмаженими овочами на оливковiй олii з додаванням соусу на основi перцю Чiлi <br>250/ 120/ 40 г
IНВОЛЬТIНI З ФIЛЕ IНДИЧКИ З КАРТОПЛЯНИМ ПЮРЕ
300 г
Рулет з iндички запiка ться з сиром Пармезан <br>i листям базилiка, пода ться на картопляному <br>пюре з пюре авокадо i соусом Мадера з <br>грибами шиiтаке
КУРЯЧЕ ФIЛЕ ГРИЛЬ З КАРТОПЛЕЮ ГРАТЕН
300 г
Тонкi слайси картоплi запеченi з вершками пiд сирною скоринкою, подається з соусом Амаретто