Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
З яловичою котлетою, сиром чеддер, солоним огірком, маринованою цибулею, джемом з солодкого перцю, листям салату, соусами BBQ та айолі. Подаю з картоплею фрі та кетчупом
Салат з мусом із бринзи
300гр
Томати мікадо, томати черв, рукола, червона цибуля, мус з овочевої бринзи та джем з солодкого перцю. Заправляю домашньою олією. Посипаю насінням льону та соняшника
Пательня з яловичиною
300гр
Обсмажена яловичина, цибуля, солоний огірок, печериці, шпинат у вершковому соусі. Подаю з картоплею по-селянськи
Пательня з куркою
300гр
Куряче філе обсмажене в темпурі, цибуля, солодкий перець, томати чері, кінза у соусі Sweet Chili. Посипаю кунжутом
Панкейк з крем-сиром, слабосоленим лососем, слайсами авокадо
Одеський сніданок
400г
Картопля, обсмажена до золотистої скоринки, яєчня з двох яєць, два шматочка бородинського хліба з олією з чорноморскою тюлькою, маринованою цибулею, томатами мікадо, маринованим печеним перцем і овечою бринзою
Ізраїльський сніданок
Шакшука на основі солодкого перця, цибулі і томатів. Готую за традиційним рецептом. Подаю с пітою
Ізраїльський сніданок
Куряче філе
50г
Бекон смажений
50.00
Козячий сир
50г
Ізраїльський сніданок
250г
Сирники
Сирники з домашнього сиру. Подаю з фісташковим/кокосовим кремом/морозивом та солоною карамеллю
Сирники
З кокосовим кремом
150/100
сметаною, джемом з чорної смородини та ягодами
Крок-месьє
400г
Теплий сендвіч з шинкою, сиром гауда, трюфельним соусом та яєчнею
Шпинатний омлет, мус із сиру фета, смажені тигрові креветки. Подаю із салатом з руколи, огірка та томатів Чері
Трюфельний скрембл
300г
Трюфельний скрембл з трьох яєць.Подаю на білому хлібі з томатною сальсою, козячим сиром та обсмежиними гливами
Норвезький сніданок
250г
Тост з лососем гравлакс, мусом з печеного перцю та фети. Подаю із зеленим горошком, брюссельською капустою, обчмаженими на вершковому маслі та яйцями пашот під голландським соусом.
Половинка курча з печеною картоплею, политою сметанно-часниковим соусом. Подаю з соусом сацебелі
Стейк із свинини
200/150
Подаю з картоплею по-селянськи та соусом сацебелі
Медальйони із телятини
180/150
Подаю з картопляним пюре та грибним деміглясом
Стейк з лосося
150/100
Запечене філе лосося, соус 4 сири з в'яленими томатами та бланшированим шпинатом
Бургер UA
260/100/50
Смажене куряче стегно, твердий сир, бекон, квашений огірок, маринована цибуля, соус аджика та гірчичний айолі. Подаю з картоплею по-селянськи та соусом сметана-часник
Бургер DOUBLE CHEESE
300/100/50
Дві тонннькі котлети із яловичини, сир чедер, смажені смужки бекону, солоний огірок, червона цибуля, соус BBQ та Цезар. Подаю з картоплею фрі та кетчупом
Холодні закуски
Тартар із яловичини
200г
Рублене філе яловичини, в соусі ворчестер, корнішони, червона цибуля,обсмажені гливи.Подаю з бородинським хлібом з трюфельний соусом та пармезаном.
Форшмак по-одеськи
250г
Класичний одеський форшмак.Подаю на тості бородинського хлібу з маринованою цибулею, вершковим маслом та зеленню
Паштет з курчати
150/80г
Ніжний паштет з печінки курчати. Подаю з білим солодовим хлібом та пряним варенням з груші .
Гуакамоле
150/80г
Гуакамоле з авокадо та томатною сальсою. Подаю з якою, долькою лайму та пітою
Хумус
150г
Класичний хумус. Подаю з пітою
Сулугуні фрі
200/50г
Панірований сир судугуні обсмажений у фритюрі. Подаю з соусом з журавлини та руколою фрі
Запечена брокколі
250г
Подаю в соусі блю-чіз
Креветки в темпурі
6шт/50 гр
Хвости тигрових креветок смажені у фритюрі. Подаю з соусом світ-чілі та лаймом
Тар-тар із лосося
120/50
Класичний тар-тар. Подаю з чіабатою
Соте із морепродуктів
400 г
Кальмари бебі, мідії в мушлях, хвости тигрових креветок, восьминоги бебі в соусі бісе з вершками. Подаю з чіабаттою
Рулетки із печерного перця
160 г
з мусом із сиру фета та зелені, соусом песто та смаженою руколою