Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
В поєднанні з зеленим міксом, в'яленими томатами, курагою та бальзамічним соусом
Паста з овочами гриль
300 г
Готується на основі італійської пасти фетучіні без жовтків. Подається з грильованими кабачком, баклажаном, болгарським перцем та заправлена базиліковим соусом
Запечена цвітна капуста з авторським хумусом
350 г
Подається з оливковою олією та мікрогріном
Запечений батат з лисичками
230 г
Подається з ніжним чечевичним мусом на основі рослинних вершків
Тістечко "Оксамит"
120 г
Шоколадний мус на основі рослинних вершків в поєднанні з фруктовим мармеладом та курагою
Супи
Курячий бульйон з локшиною
300гр
Домашній бульйон з курячою гомілкою, італійською локшиною та перепелиним яйцем
Грибний крем-суп з трюфельною олією
350 г
З лисичками, білими грибами та печерицями. Подаємо з обсмаженим курячим філе
Борщ український
300/70г
Червоний борщ на м'ясному бульйоні з телятиною, домашнім салом та брускетами
Уха із сьомги та судака
330 г
Подаємо з часниковою заправкою та томатами
Суп Буйабес
330 г
Марсельський вершковий суп із мідій, тигрових креветок, кальмара, філе лосося та судака
Закуски
Італійський капрезе
130 г
Традиційна страва острова Капрі зі слайсами Моцарели та томатів. Подається з соусом Песто і кедровими горішками
Форшмак
150/60 г
Ніжний паштет з філе оселедця та вершкового масла з додаванням діжонської гірчиці
Ікра щуки
70/30/30 г
В поєднанні з рубленим лососем, соком огірка та збита з оливковою олією
Солонина
100/50 г
Слайси маринованої мармурової телятини з гірчичним соусом