Укр
Mimosa Brooklyn Pizza Odesa

Mimosa Brooklyn Pizza Odesa

Mimosa Brooklyn Pizza Odesa

Mimosa Brooklyn Pizza Odesa

  • Вул. Гаванна, 6
  • 8.4 км
  • Чт. 09:00 - 21:00
Меню

STARTERS AND SALADS

Зелений салат зі спаржею та зернистим сиром
Зелений салат зі спаржею та зернистим сиром
220г
Листя салату Бостон, шпинат, огірок, спаржа, редис, зернистистий сир, шніт-цибуля, горіховий соус.
Запечений броколі з хумусом та ізюмом
Запечений броколі з хумусом та ізюмом
Запечена половинка броколі, хумус, свіжі огірки маринуємо з ізюмом в апельсиновуму лікері Куантро та фреші лайму. <br>М'ята, перець чилі, шніт, зелене масло
Перці тоннато
Перці тоннато
Запечені болгарські перці, соус тоннато, копчена фета, спеції фурікаке, зелена та оливкова олія. Подаємо з хлібом.
Курячий паштет з трюфельним медом
Курячий паштет з трюфельним медом
Курячий паштет, фундук, мікрогрін, оливкова олія. <br>Подаємо з цибулею конфі, трюфельним медом та хлібом Мімоза.
Брускета з печеним перцем, прошуто та песто
Брускета з печеним перцем, прошуто та песто
Хрустка брускета з запечений болгарським перцем, прошуто, соус песто. Паростки мікрогріну, земля з маслин, зелене масло.
Вітелло тоннато
Вітелло тоннато
Вирізка з телятини, соус на основі домашнього майонезу, тунця, анчоусів та каперсів. Вялені томати, мікрогрін, мангольд, хліб Мімоза.
Брускета з томатами та сиром фета
Брускета з томатами та сиром фета
Хрустка брускета з томатами чері, соусом песто, часником, сиром фета та свіжим базиліком.
Половинка буррати з печеним перцем
Половинка буррати з печеним перцем
Фермерська буррата, запечений болгарський перець, салат латук, каперси, анчоуси. <br>Паростки мікрогріну, земля з маслин, оливкова олія. <br>Подаємо з цільнозерновим хлібом.
Тар-тар з яловичини на картопляному гратені
Тар-тар з яловичини на картопляному гратені
Тар-тар із яловичини, картопляний гратен. <br>Прикрашаємо мікрогріном, землею з маслин та ферментованим жовтком.
Теплий камамбер з білими грибами
Теплий камамбер з білими грибами
Запечений сир Камамбер, обсмажені з часником та шпинатом білі гриби, кедрові горіхи, трюфельний мед. <br>Подаємо з цільнозерновим хлібом.
Салат з сиром халумі та в'яленою вишнею
Салат з сиром халумі та в'яленою вишнею
Обсмажений сир халумі. <br>Листя салату Бостон, рукола, шпинат, базилік та маш салат. Соус Вінегрет на основі оливкового масла, каперсів та гірчиці. <br>В'ялена вишня, фісташка, цибуля шніт.
Салат з куркою
Салат з куркою
Перепелині яйця, пікантне смажене курча, латук, томати, пармезан, соус цезар (оливкова олія, соус Ворчестер, яйця, часник, анчоус) сухарики з чіабати, земля з маслин, оливкова олія.
Нісуаз
Нісуаз
Класичний салат з тунцем, картоплею, відвареним яйцем, зеленим горошком та томатами з зеленню під соусом на основі оливкової олії та каперсів з анчоусом
Зелений салат з авокадо та дикою гірчицею
Зелений салат з авокадо та дикою гірчицею
Свіжий Авокадо, салат Бостон, слайси цукіні та гарбуза, червона цибуля, сир пармезан, волоський горіх, мікрогрін, земля з маслин, медово-гірчичний соус

PASTA

Полента з овечим сиром та спаржею
Полента з овечим сиром та спаржею
270г
До паленти додаємо пармезан, вершки та вершкове масло. Смажена спаржа з зеленим горошком, шпинатом та часником. Овеча бринза та шніт-цибуля.
Тальоліні з судаком та черемшею
Тальоліні з судаком та черемшею
Паста власного виробництва, соус на основі рибного бульйону з тім'ном, цедрою лимону та вершковим маслом. <br>Судак, болгарський перець, смажена черемша з лимонним фрешем. <br>Цибуля шніт, зелене масло, паприка, земля з маслин. <br>Подаємо з долькою лимону.
Тортеліні з рікотою та шпинатом
Тортеліні з рікотою та шпинатом
Тортеліні власного виробництва з рікотою та шпинатом. <br>Соус з зелені, пармезану, лимонного фрешу та хумусу. <br>В'ялені томати, зелений горошок, шпинат, пармезан та кранч ндуї.
Папарделле з білими грибами
Папарделле з білими грибами
Паста власного виробництва, білі гриби, часник, цибуля, томати конкасе, вершки, петрушка, пармезан, базилік
Равіолі з сомом
Равіолі з сомом
Равіолі з запеченим сомом з вершками, жовтком та петрушкою. Ніжне тісто з трьох сортів борошна. Томатний соус з білим вином, базиліком, петрушкою та тім'яном.
Домашні фетучіні з креветками та цукіні
Домашні фетучіні з креветками та цукіні
Паста власного виробництва, часник, цибуля шалот, фенхель, креветки, томати чері, цукіні, соус на томатній основі. <br>Прикрашаємо оливковою олією , базиліком, землею з маслин.
Карбонара
Карбонара
Паста власного виробництва, бекон, соус (яйце, масло вершкове, курячий бульйон). Прикрашаємо сиром пекоріно, чорним перцем, оливковою олією та землею з маслин.
Спагетті з мітболами та копченим йогуртом
Спагетті з мітболами та копченим йогуртом
Паста власного виробництва в томатному соусі, цибуля шалот, печений перець, часник , мітболи з фаршу телятини, копчений йогурт. <br>Прикрашаємо базиліком, землею з маслин, оливковою олією. <br>
Лазанья з зеленим салатом
Лазанья з зеленим салатом
Паста власного приготування, моцарелла, <br>соус бешамель, гриби, яловичина та соус болоньєзе. <br>Подаємо з мікс салатом (рукола, мангольд, маш-салат, лимонне сорго). <br>Прикрашаємо пармезаном, землею з маслин, оливковою олією.
Різото з запеченим гарбузом та сиром горгонзола
Різото з запеченим гарбузом та сиром горгонзола
На низ тарілки викладаємо сир горгонзола. <br>Різото готуємо з додаванням пюре гарбуза, вершків та пармезану. <br>Зверху запечені шматочки гарбуза, насіння, зелене масло.
Різото з томленими телячими щічками
Різото з томленими телячими щічками
Різото з сиром пармезан, телячі щічки томлені в червоному вині з морквою, цибулею та селерою, з додаванням лимонного фрешу. Земля з маслин, зелена олія, листя мангольд.

Десерти

Сметанковий медовик
Сметанковий медовик
Тірамісу
Тірамісу
Домашнє савоярді та крем <br>Просочується еспресо+ром+какао
Лимонний тарт
Лимонний тарт
Пісочне тісто, лимонна заливка, джем з маракуї.
Шоколадний брауні з маскарпоне та сезонними ягодами
Шоколадний брауні з маскарпоне та сезонними ягодами
Шоколадний бісквіт, крем маскарпоне, сезонні ягоди.