First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
The password has been sent to you via SMS, Viber or Telegram.
First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
Please enter a valid phone number
A repeat call is possible through sec.
We are calling you!
Answer the call and follow the robot's instructions
We were unable to call the phone number. Please check the number or use SMS authorization
Thank you
You are logged in as
Warning
Authorization with a foreign phone number is possible only in the Bond mobile application. You can download the application using the links below:
Запечена половинка броколі, хумус, свіжі огірки маринуємо з ізюмом в апельсиновуму лікері Куантро та фреші лайму. <br>М'ята, перець чилі, шніт, зелене масло
Перці тоннато
Запечені болгарські перці, соус тоннато, копчена фета, спеції фурікаке, зелена та оливкова олія. Подаємо з хлібом.
Курячий паштет з трюфельним медом
Курячий паштет, фундук, мікрогрін, оливкова олія. <br>Подаємо з цибулею конфі, трюфельним медом та хлібом Мімоза.
Брускета з печеним перцем, прошуто та песто
Хрустка брускета з запечений болгарським перцем, прошуто, соус песто. Паростки мікрогріну, земля з маслин, зелене масло.
Вітелло тоннато
Вирізка з телятини, соус на основі домашнього майонезу, тунця, анчоусів та каперсів. Вялені томати, мікрогрін, мангольд, хліб Мімоза.
Брускета з томатами та сиром фета
Хрустка брускета з томатами чері, соусом песто, часником, сиром фета та свіжим базиліком.
Половинка буррати з печеним перцем
Фермерська буррата, запечений болгарський перець, салат латук, каперси, анчоуси. <br>Паростки мікрогріну, земля з маслин, оливкова олія. <br>Подаємо з цільнозерновим хлібом.
Тар-тар з яловичини на картопляному гратені
Тар-тар із яловичини, картопляний гратен. <br>Прикрашаємо мікрогріном, землею з маслин та ферментованим жовтком.
Теплий камамбер з білими грибами
Запечений сир Камамбер, обсмажені з часником та шпинатом білі гриби, кедрові горіхи, трюфельний мед. <br>Подаємо з цільнозерновим хлібом.
Салат з сиром халумі та в'яленою вишнею
Обсмажений сир халумі. <br>Листя салату Бостон, рукола, шпинат, базилік та маш салат. Соус Вінегрет на основі оливкового масла, каперсів та гірчиці. <br>В'ялена вишня, фісташка, цибуля шніт.
Салат з куркою
Перепелині яйця, пікантне смажене курча, латук, томати, пармезан, соус цезар (оливкова олія, соус Ворчестер, яйця, часник, анчоус) сухарики з чіабати, земля з маслин, оливкова олія.
Нісуаз
Класичний салат з тунцем, картоплею, відвареним яйцем, зеленим горошком та томатами з зеленню під соусом на основі оливкової олії та каперсів з анчоусом
Зелений салат з авокадо та дикою гірчицею
Свіжий Авокадо, салат Бостон, слайси цукіні та гарбуза, червона цибуля, сир пармезан, волоський горіх, мікрогрін, земля з маслин, медово-гірчичний соус
PASTA
Полента з овечим сиром та спаржею
270г
До паленти додаємо пармезан, вершки та вершкове масло. Смажена спаржа з зеленим горошком, шпинатом та часником. Овеча бринза та шніт-цибуля.
Тальоліні з судаком та черемшею
Паста власного виробництва, соус на основі рибного бульйону з тім'ном, цедрою лимону та вершковим маслом. <br>Судак, болгарський перець, смажена черемша з лимонним фрешем. <br>Цибуля шніт, зелене масло, паприка, земля з маслин. <br>Подаємо з долькою лимону.
Тортеліні з рікотою та шпинатом
Тортеліні власного виробництва з рікотою та шпинатом. <br>Соус з зелені, пармезану, лимонного фрешу та хумусу. <br>В'ялені томати, зелений горошок, шпинат, пармезан та кранч ндуї.
Папарделле з білими грибами
Паста власного виробництва, білі гриби, часник, цибуля, томати конкасе, вершки, петрушка, пармезан, базилік
Равіолі з сомом
Равіолі з запеченим сомом з вершками, жовтком та петрушкою. Ніжне тісто з трьох сортів борошна. Томатний соус з білим вином, базиліком, петрушкою та тім'яном.
Домашні фетучіні з креветками та цукіні
Паста власного виробництва, часник, цибуля шалот, фенхель, креветки, томати чері, цукіні, соус на томатній основі. <br>Прикрашаємо оливковою олією , базиліком, землею з маслин.
Карбонара
Паста власного виробництва, бекон, соус (яйце, масло вершкове, курячий бульйон). Прикрашаємо сиром пекоріно, чорним перцем, оливковою олією та землею з маслин.
Спагетті з мітболами та копченим йогуртом
Паста власного виробництва в томатному соусі, цибуля шалот, печений перець, часник , мітболи з фаршу телятини, копчений йогурт. <br>Прикрашаємо базиліком, землею з маслин, оливковою олією. <br>
Лазанья з зеленим салатом
Паста власного приготування, моцарелла, <br>соус бешамель, гриби, яловичина та соус болоньєзе. <br>Подаємо з мікс салатом (рукола, мангольд, маш-салат, лимонне сорго). <br>Прикрашаємо пармезаном, землею з маслин, оливковою олією.
Різото з томленими телячими щічками
Різото з сиром пармезан, телячі щічки томлені в червоному вині з морквою, цибулею та селерою, з додаванням лимонного фрешу. Земля з маслин, зелена олія, листя мангольд.
Десерти
Сметанковий медовик
Тірамісу
Домашнє савоярді та крем <br>Просочується еспресо+ром+какао
Лимонний тарт
Пісочне тісто, лимонна заливка, джем з маракуї.
Шоколадний брауні з маскарпоне та сезонними ягодами