First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
The password has been sent to you via SMS, Viber or Telegram.
First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
Please enter a valid phone number
A repeat call is possible through sec.
We are calling you!
Answer the call and follow the robot's instructions
We were unable to call the phone number. Please check the number or use SMS authorization
Thank you
You are logged in as
Warning
Authorization with a foreign phone number is possible only in the Bond mobile application. You can download the application using the links below:
Обсмажені едамаме на відкритому вогні, подаються під соусом шрирачі з ламтиком лайму.
Едамаме на пару, мальдонська сіль
Боби едамаме наш ідеальний стартер. Відварені на пару з пластівцями малдонської солі. Порада використати скибку лайма та вичавити весь з неї сік на боби.
Томати кімчі в цитрусовому соусі
Очищені томати черрі, ферментовані в соусі на основі кімчі та сицилійського апельсинового фрешу. Подамо з зеленою цибулею та кунжутом юзу.
Деревні гриби Муер
Деревні гриби в ніжному маринаді з додаванням солодкого чилі та соусу кімчі. Подаються з кінзою, кунжутом та ягодами годжі.
Капуста кімчі
Ферментуємо листя капусти гострою пастою, подаємо с кунжутним міксом .Завершуємо все часниковою олією з чілі та зеленою цибулею.
Закуски
Сашімі Гребінець з сальсою манго та авокадо
Гребінець викладаємо на тарілку, зверху свіжа сальса. Доповнюємо комбу дрессінгом, який ідеально підкреслює свіжий та морський смак гребінця. Зверху прикрашаємо пудрою з норі.
Татакі лосось
Шматок лосося пропитуємо в місо глейзінгом, обсмажуемо. Ріжемо на шматочки, зверху сальса огірок та манго. Поливаємо дрессінгом на основі рибного соусу та фрешу лайму.
Спрінг-рол з креветкою
Креветку шматочками обсмажуємо з часником та імбирем додаємо пекінську капусту, цибулю порей, зелену цибулю, цедру лайму та спецію фенхель. Загортаємо все у пшеничне тісто. Подаємо з креветочним соусом.
Спрінг-рол з качкою
Обсмажуємо часник, імбир, цибулю порей, моркву, пекинську капусту та шматочки качки. Загортаємо у пшеничне тісто. Подаємо 5 спрінг-ролів поруч з горіховим соусом.
Кацу-сандо
Бріош власного приготування обсмажуємо на відкритому вогні, додаємо листям салату рамен та нашу капусту кімчі, карамелізовану цибулю, ніжне куряче філе стегна в кукурудзяному паніруванні, з соусом кацу, на основі майонезу з додаванням крапельки трюфельної олії. Встигаємо подавати з марінованими огірками з чілі олією.
Курка в кисло-солодкому соусі
Без цієї страви нікуди. Обсмажуємо курку. Заправляємо ідеально збалансованому кисло-солодкому соусі. Рекомендуємо куштувати з улюбленим гарніром.
Гьодза з куркою
Довгоочікувані японські пельмені з куркою,зроблені з пшенічного тіста- парові й трохи підсмажені.Начиняємо курячем фаршем,вершковим маслом ,часником,маринованим імбирем, зеленою цибулею, свіжею китайською капустою та соєвим соусом. Викладаємо з любов'ю на соус на основі темного соєвого соусу, темного рисового оцту та вершкового масло. Зверху додаємо кілька крапель чілі-часниковоі олії та натираємо цедру лайму.
Гьодза зі свининою
Японські пельмені зі свининою,зроблені з пшенічного тіста ,парові й трохи підсмажені.Начиняємо свинним фаршем зі смаженими грибами шиїтаке, часником, імбирем, свіжею китайською капустою та місо пастою. Викладаються на соус на основі темного соєвого соусу ,темного рисового оцту та вершкового масла. Зверху додаємо кілька крапель чілі-часникової оліі
Салати
Чука з огірком та горіхами
Свіжий морський салат чука змішуємо з огірком, додаємо наш авторський горіховий соус з додаванням понзу. І присипаємо все міксом горіхів.
Биті огірки
Хрусткі огірки відбивши, нарізаємо та приправляємо для цілісного насичення соусом з рисового оцту, трошки кунжутної олії, достатньо соєвого соусу та часнику. Подаються з кеш'ю, кінзою, ягодами годжі та слайсами чилі.
Хрусткий баклажан, томати,устричний чилі
Хрустко-обсмажений баклажан та свіжі томати викладаються на листя салату ромен. Довершуємо страву устричним соусом, соєвим, часником та чілі з кінзою та зеленою цибулею.
Супи
Том Ям з кальмаром, креветкою та лососем на кокосовому молоці
Суп Том Ям на кокосовому молоці з лемонграсом і галангалом. Подається з креветкою, лососем та кальмаром.
Том Ям з кальмаром, креветкою та лососем на кокосовому молоці
Том Ям з кальмаром, креветкою та лососем на кокосовому молоці гострий
Том Ям з кальмаром, креветкою та лососем на кокосовому молоці не гострий
Суп Фо Бо
Фо Бо є щоденною стравою, яка у В'єтнамі вважається варіантом насамперед сніданку. Бульйон готується не менше 12 годин, а тому величезні каструлі киплять традиційно в KITSA та В'єтнамі без перебільшення цілодобово. Хочемо підмітити: суп густий, для когось це може здатися незвичним. Також додаємо в суп кінзу та м'яту для балансу смаків.
Основне меню
Окунь ізумідай з хрустким баклажаном
Розкажемо, як готуємо , маринуємо ізумідай з додаванням кінзи. Обсмажуємо у фритюрі . Викладаємо на тарілку з однієї сторони - баклажан та томати, заправленні устрічним чилі, з іншої - філе ізумідая. Окремо подаємо соус кацу.
WOK
Рис з тофу та зеленими овочами
Тофу та авокадо обсмажуемо до скоринки, додаємо рис та соус теріяки. Викладаємо на тарілку, зверху присипаємо свіжою м'ятою.
Локшина пад-тай з курчам і креветкою
Рисова локшина в нашому соусі пад-тай на основі тамаринду, соєвого соусу та імбиру. З додаванням овочів, курки та креветок. Подаємо з паростками сої, смаженим арахісом та цибулевим міксом. Заправляємо чілі джемом та подаємо зі скибочкою лайму.
Теплий салат з курячими серцями
Теплий салат, який готується на воку. Сердця готуємо зазделегідь, далі обсмажуємо на воці, з огірком, плюс грибами шиїтаке, печерицями та роменом. Заправка кунжутно-часникова. Зверху додаємо кунжутний мікс та цибулю шніт.
Хон шау ру рис з карамелізованою свининою та кімчі
Грудинку свинини карамелізуємо з тростинним цукром. Після цього тушкуємо шматочки грудинки в маринаді на основі соєвого соусу та міріну. Потім окремо оббсмажуємо рис на WOK. Подаємо обсмаженний рис зі шматочками тушкованної свинини з додаванням капусти кімчі власного виробництва.
Удон з яловичиною та овочами
Зроблений власноруч удон готуємо на воці разом з яловичиною, гливами та паростками сої, заправляємо все креветковим соусом і прикрашаємо зеленою цибулею
Яловичина з перечним соусом та овочами
Обсмажуємо на воці овочі з яловичиною вирізкою, додаємо перцево- вустречний соус. Зверху прикрашаємо зеленою цибулею та цибулею порей.
Тайський рис з яйцем
Класика Таїланду на тарілці. Рис, в який ми замішали яйце, додали соєвий соус, пікантну олію та цибулевий мікс.
Робата
Броколі на робаті
Броколі обсмажуємо на відкритому вогні, викладаємо на горіховий соус з понзу, подається зі стружкою тунця.
Квіткова капуста на робаті
Уяви квіткову капусту, далі в нас все просто: обсмажуємо на відкритому вогні,далі викладаємо на гамадарі понзу, власного виробництва, та зверху посипаємо норі та кунжутом юзу.
Гарнiри
Кенійська квасоля
Швидко обсмажена кенійська квасоля чудово поєднується з устричним соусом і кунжутом юзу. Просте, але ж сміливе поєднання.
Десерти
Моті від нього
Традиційний десерт японської кухні, тут ми шоколадний ганаш змішуємо з вишневим джемом та базиліком. Класично, смачно, трішки провокаційно по смаку.
Моті від неї
Традиційний десерт японської кухні, що по ніжності конкурує на думку всієї команди, з хмарами. Рисове тісто з кокетливим ніжним кремом всередині. Цього досить, щоб закохатись.