Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Вирізка з телятини, маринована в спеціях, поливають ароматним маслом, каперси, томати Чері, долька лимону, рукола. <br>Подають із сухариком із чіабати. <br>
Салат з креветкою, грушею і сиром Дор-блю
190 г
Рукола, груша, хвости креветок, грецький горіх, сир Дор-блю. Креветка з грушою та горіхом обсмажується у карамелі з устричним соусом. <br>Подають з поламаним сиром Дор-блю та долькою лимона зверху. <br>
Гарбузовий суп з копченим лососем
300 г
Суп з гарбуза із додаванням вершків, мускатного горіху та лосося холодного копчення. <br>Подають із чіпсами з пармезану з корицею. <br>
Вершково-сирна панна-кота (вершки, молоко, сир Філадельфія, ванільна палочка). <br>Подають политою соусом із пюре манго та посипаною кубиками зі свіжого манго. <br>
Сніданки
Домашні сирники з родзинками
280 г
На порцію йде 5 сирників із родзинками. Прикрашають гілочкою мяти та цукровою пудрою.
Ліниві вареники
200/30/30 г
Стандартні ліниві вареники. Страва української кухні із тіста у вигляді невеликих валиків, відварених в підсоленому окропі, приготованих з борошна, сира та сирих яєць. <br>Подають зі сметаною та полуничним соусом.
Вівсяна каша з сухофруктами і горіхами
360 г
Вівсянка готується на молоці. <br>Подають із вершковим маслом та сухофруктами (чорнослив, курага, родзинки, грецький горіх).
Омлет з сиром
280 г
Готують із 3-х яєць, із сиром всередині. <br>Подають із помідорами Чері та зеленню.
Яєчня по-селянськи
170 г
Обсмажують цибулю, болгарський перець та помідори. Вбивають два курячих яйця. <br>Подають із зеленню.
Яєчня оката з ковбасками з баранини
220 г
Яєчня готується з двох яєць, з помідором, з тостами з білого хліба, листями шпинату та однією смаженою ковбаскою на вибір. <br>Подають із кетчупом, зеленню та нарізаною ковбаскою. <br>
Яєчня оката з ковбасками з телятини
220 г
Яєчня готується з двох яєць, з помідором, з тостами з білого хліба, листями шпинату та однією смаженою ковбаскою на вибір. <br>Подають із кетчупом, зеленню та нарізаною ковбаскою.
Яєчня з лососем на булочці
220 г
Скрембл припущений з часником, соєвим соусом та шпинатом. Малосольний лосось. Збирається у бургер із сирним мусом та білою булочкою за домашнім рецептом.
Яєчня з бужениною на булочці
250 г
Айсберг, печений баклажан та болгарський перець. Заправляється соусом (майонез, діжонська гірчиця. Збирається у бургер із бужениною, яйцем глазунья та білою булочкою за домашнім рецептом. Заправляється соусом айолі
Ситний сніданок
350/50 г
Свіжий шпинат припускають на сковороді з соєвим соусом, обсмажують печериці та викладають на шпинат. Скрембл готують з двох курячих яєць. Обсмажують дві ковбаски та дольки картоплі (180г). <br>Подають із помідорами Чері та соусом ББК. <br>
Холодні закуски
Фірмова закуска Фрумушики №1
410 г
Складається з: нарізки курячого та свинячого рулетів, буженини, домашнього сала, бринзи з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці, нарізки суджука та махана. <br>Подають із зеленню, маринованими перцями Чилі, помідорами Чері та варенням з зелених помідорів. <br>
Фірмова закуска Фрумушики №2
540 г
Складається з: нарізки кавурми, курячого та свинячого рулетів, буженини, домашнього сала, бринзи з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці, нарізки бризаоли, гранд-філе, суджука та махана. <br>Подають із зеленню, маринованими перцями Чилі, помідорами Чері та варенням з зелених помідорів. <br>
Кавурма - традиційна бессарабська страва, приготовлена з мяса баранини, яку можна їсти, як теплою, так і холодною. Це тушкована баранина у власному соку з великою кількістю паприки та курдючного жиру.
Пряна бринза з помідорами
270/30 г
Крупно нарізаний свіжий помідор, бринза з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці в пряному маслі, темна булочка з виноградним жмихом.
Бринза FRUMUSHIKI
240 г
Нарізка домашньої бринзи з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці. <br>Подають із темними житніми тостами з петрушкою зверху та варенням з зелених помідорів. <br>
Тюлька
100/60/25 г
Подають із темними житніми тостами та вершковим маслом.
Форшмак
110/80 г
Форшмак це перебите філе оселедця зі свіжим яблуком, цибулею та вершковим маслом.
Оселедець малосольний
150 г
Одне філе оселедця викладають на листя латука. <br>Подають із синьою цибулею. <br>
Млинці з сьомгою і сирним мусом
190 г
На порцію йде два млинці. Їх змащують сирним мусом, викладають нарізаний свіжий огірок, малосольну сьомгу і загортають. Ріжуть навпіл, виходить 4 шт.
Маринований товстолобик з тостами
140/70 г
Маринується за власним рецептом. <br>Подають із петрушкою та житніми тостами. <br>
Помідори під соусом песто
260 г
Нарізаний кільцями свіжий помідор посипається натертою бринзою зверху. <br>Подають политими соусом песто зверху та листями руколи. <br>
Ікра баклажанна
160/70 г
Складається з: баклажану, помідорів, часника, синьої цибулі, болгарського перця. <br>Подають із петрушкою та житніми тостами. <br>
Домашнє сало
240 г
На слайсері нарізають сало (власного посолу з часником). <br>Подають із маринованим перцем Чилі, часником, пірям молодої цибулі зверху, житніми тостами та гірчицею. <br>
Буженина
100 г
Мясо із фаршу свинячої корейки фарширується із часником та чорним перцем горошком. Запікається. <br>Подають із латучком/петрушкою. <br>
Сирна дошка
270 г
Складається з 5 видів сиру: дор блю, камамбер, тенеро, голландський, джугас. <br>Подають із грецьким горіхом, свіжою грушою, із варенням з зелених помідорів та медом. <br>
Паштет FRUMUSHIKI з баранини
115/70 г
Паштет готують з баранини (печінка, серце, легені), додають зажарку з цибулі та моркви, зверху заливають топленим вершковим маслом. <br>Подають із петрушкою, нарізаним солоним огірком та житніми тостами. <br>
Паштет з кролика FRUMUSHIKI
140/30 г
Паштет готують з мяса кролика, додають чебрець та вершкове масло. <br>Подають із білою булочкою за домашнім рецептом та джемом з дикого терну. <br>
Паштет з оленини
120/30 г
Готують з мяса оленя, додають стебло селери, ріпчасту цибулю, чебрець, коньяк, часник та вершкове масло. <br>Подають із житніми тостами та джемом із дикого терну. <br>
Соління
270 г
Соління (бочкові): помідор, огірок та капуста.
Рулетики з сьомгою та крем-сиром
220 г
Рулет із малосольного лосося, всередині сир Філадельфія, кунжут, авокадо (шматочками). Розрізають на 6 шматочків. Прикрашається фруктовою ікрою.
Салати
Грецький
340 г
Мікс салату, помідори, болгарський перець, огірок, синя цибуля, каламати, оливки. Заправляється оливковою олією. <br>Подається із бринзою з коров'ячого молока на овечо-сичужній заквасці.
Запечений баклажан, болгарський перець, помідори Чері, бринза з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці. Заправляється соняшниковою олією. <br>Подають помідором Чері, синьою цибулею та міксом салату.
Теплий салат з телятиною
270 г
Мікс салату, помідори, запечений болгарський перець, медальйони з телятини (обсмажені на грилі), синя цибуля, житні сухарики. Заправляється печеною паприкою, бальзамічним оцетом та пряною олією.
Теплий салат з м'ясом ягняти
220 г
Основа складається зі шпинату, медальйони з ягняти (обсмажені на грилі), томати Чері, свіжа морква, смажені печериці, зварене половинки перепелиного яйця. Заправляється французькою гірчицею з оливковою олією.
Салат айсберг, мікс салату, виноград, огірок, морква, помідор Чері, груша, качка конфі (ніжка, приготовлена у власному соку), заправляємо соусом Вінегрет (мед, цитрус і гірчиця) і горіховим соусом. <br>Подають посипаним подрібненими горішками кешю.
Теплий салат з телятиною
280 г
Свіжий помідор, салат айсберг, салат ромен, салат з свіжим огірком заправлений соусом Дор-блю (вершки, сир Доб-блю та пармезан) і зверху теляча вирізка смажена з устричним соусом.
Мікс салату, авокадо, вялені томати. Кальмар обсмажуємо із соєвим соусом та солодким чилі. <br>Подають із сиром Дор-блю зверху, поливають крем бальзаміком та посипають кунжутом. <br>
Цезар з філе курчати
280 г
Салат айсберг, салат ромен, смажений бекон, соус цезар (анчоус, сир пармезан, каперси, часник, апельсиновий фреш), перепелині яйця, помідор черрі, куряче смажене філе в хоспере, сир пармезан.
Салат з тунцем татакі
230 г
Салат айсберг, шпинат, рукола, виноград, огірок, морква, помідор Чері. Заправляємо соусом вінегрет, зверху смажений нарізаний тунець, политий соусом песто. <br>Подають посипаним рубаними горіхами кешю і зверху прикрашаємо долькою лимона. <br>
Салат з смаженим лососем і броколі
220 г
Шпинат, салат айсберг, свіжий огірок заправляються соєвим соусом і французькою гірчицею. Лосось і броколі обсмажуємо у соєвому соусі. Все зєднуємо та перемішуємо. <br>Подають із чіпсами з пармезану. <br>
Перші страви
Молдавський суп Зама
400/30 г
Молдавський національний легкий суп. Готується на бульйоні з домашньої курки або півня, з картоплею, домашньою локшиною, припущеними помідорами та зеленню. <br>Подають із сметаною та перцем Чилі. <br>
Шурпа з баранини
450 г
Традиційний суп, який готують у багатьох країнах Центральної Азії та на Кавказі. В основі шурпи - бульйон, приготований з м'яса задньої ноги баранини, і велика кількість овочів (картопля, перець болгарський, морква, помідори, цибуля, часник).
Солянка збірна
400/30 г
Готують зі свинячих та мисливських ковбасок, мяса телятини, свинини, додають цибулю, морква, солоні огірки, картоплю. <br>Подають із маслинами, долькою лимона та сметаною. <br>
Домашній борщ
400/50/30 г
Класичний червоний борщ із свинячими ребрами (1 ребро на порцію). <br>Подають із зеленню (петрушкою), сметаною та салом, білою булочкою. <br>
Курячий бульйон з домашньою локшиною
350 г
Легкий бульйон на основі домашньої курки або півня, з пасировкою з моркви та петрушки, половинками вареного перепелиного яйця та домашньою локшиною. <br>Подають присипаним зеленню. <br>
Грибний крем-суп
340 г
Готують на курячому бульйоні з вершками, печерицями, цибулею, соєвим соусом. <br>Подають із вершками та петрушкою. <br>
Сирний суп
250 г
Суп готується з цибулі-порей, білого вина, курячого бульйону, молока, вершків, плавленого сиру, сиру Дор-блю та пармезану. Готовий суп зверху поливається соусом Песто. <br>Подають із сухариками з білої чіабати з прованськими травами. <br> <br>
Гарячі закуски
Смажена плацинда з бринзою і зеленню
200/30 г
Готують з прісного витяжного тіста. Усередину кладуть бринзу з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці, сир, зелень. Обсмажують на сковороді. <br>Подають із петрушкою та сметаною. <br>
Печена вертута з бринзою
270 г
Готують з прісного витяжного тіста, усередину кладуть терту бринзу з коровячого молока на овечо-сичужній заквасці . Випікають у духовці.
Чебуреки з бараниною
200 г
У порції 2 шт. <br>Подають із крупною паприкою та петрушкою. <br>
Деруни з грибним соусом
330 г
Картопляні деруни (4 шт). Грибний соус (печериці, цибуля та вершки). <br>Подають із зеленню. <br>
Зрази з кроликом
320 г
Фарш з мяса кролика, цибуля. Картопля, курячі яйця, мука. <br>Подають з грибним соусом (печериці, цибуля та вершки) та присипаними подрібненою петрушкою. <br>
Чорноморські рапани в білому соусі
170 г
Дрібно нарізані рапани, обсмажують із цибулею, часником, печерицями у вершковому соусі з додаванням білого вина. Засипають у мушлі, затирають сиром та запікають у духовці. <br>Подають із фризе, долькою лимона та помідорами Чері. <br>
М'ясо мідії у вершковому соусі
250 г
Обсмажують цибулю, часник, додають мясо мідії, біле вино, вершки. Перед видачею затирають твердим сиром і посипають італійськими травами. <br>Подають із зеленню та білою булочкою. <br>
Основні страви
Тушкований кабан з чорносливом
270 г
М'якоть дикого кабана тушкується в томатному соусі з чорносливом і цибулею. <br>Подають із петрушкою, маринованим перцем Чилі та темною булочкою за домашнім рецептом. <br>
Дошка ковбасок з кабана
440/300/90 г
На дошці йдуть ковбаски трьох видів: домашні, Бюрвурст та мисливські. <br>Подається із картоплею по-селянські, квашеною капустою (залежить від сезону), хріном, гірчицею та соусом ББК. <br>
Тушкована баранина з овочами
500 г
Фірмова страва з баранини. М'ясо на кістці, тушковане з овочами: баклажан, помідори, цибуля, болгарський перець, зі юшкою. <br>Подають присипаною подрібненою зеленню. <br>
Запечена нога баранчика
За 1 кг
Фірмова страва ресторану. Готуватися заздалегідь. Вага коливається від 1300 до 2500 грам. <br>Подають із помідорами Чері, гілочкою розмарину, перцем Чилі, гірчицею та соусом маринара. <br>
Сковорідка з кавурмою
270 г
Кавурма - традиційна бессарабська страва, приготовлена з мяса баранини, яку можна їсти, як теплою, так і холодною. Це тушкована баранина у власному соку з великою кількістю паприки та курдючного жиру. <br>Кавурма гріється. <br>Подають із петрушкою, маринованим перцем Чилі та житньою булочкою. <br>
Гаряча сковорідка домашніх ковбасок
600/170/100 г
Складається з: ковбаски з телятини, ковбаски з баранини, ковбаски зі свинини, ковбаски Мергез та картоплі по-домашньому (смажена). <br>Подають із петрушкою, смаженою цибулею, кетчупом та гірчицею. <br>
Гаряча сковорідка м'ясного асорті
430/170/100 г
Медальйони з телятини, свиняча шия, куряча грудка (м'ясо приготовлене на грилі), картопля по-домашньому (смажена). <br>Подають із синьою цибулею, листями салату, соусом ББК та аджикою. <br>
Традиційні мітітеї
350 г
Готують з фаршу 50% телятина, 50% баранина, додають лише спеції, потім вибивають фарш. На порцію йде 4 шт., тушковані в томатно-паприковій підливі з часником. <br>Подають із гілочками фрізе. <br>
Сармале
220 г
Голубці у виноградному листі. Готують зі свинячого фаршу, при подачі поливають юшкою. <br>Подають із петрушкою та сметаною. <br>
Голубці традиційні
250/30 г
Готують зі свинячого фаршу, завертають у свіжі листи капусти, при подачі поливають томатною поливою з морквою та цибулею. У порції 8-10шт. <br>Подають зі сметаною.
Шия свиняча на грилі
220/30 г
Готується на грилі, попередньо маринується (цибуля, сіль, перець).У порції 6-8 шматочків. <br>Подають із свіжою цибулею, листям салату, крем-бальзаміком та соусом аджика домашня. <br>
Попередньо запікаються, при подачі обсмажуються в соусі ББК. <br>Подають із листям салату та маринованим перцем Чилі. <br>
Телячі щоки томлені в червоному вині
500 г
Попередньо щоки томляться у червоному вині. <br>Подають на картопляному пюре, з тушкованими коренеплодами: морквою, коренем селери та прикрашається свіжим редисом і листям руколи. <br>
Медальйони з телятини
230 г
Подають на подушці зі свіжого шпинату, зі смаженими печерицями, 3 шт. медальйону з телячої вирізки, приготованих на грилі. <br>Прикрашають кремом бальзаміком та свіжим редисом. <br>
Медальйони зі свинини
230 г
Смажена на грилі свиняча вирізка. Гриловані помідори, грибний соус (печериці, цибуля, вершки та часник). У порції йде 3 шт. <br>Подається свиняча вирізка на грилованих помідорах з листями руколи та кремом бальзамік. <br>
Беф-Строганов з телятини
320 г
Телятину ріжуть соломкою, обсмажують у вершковому соусі з печерицями та цибулею. <br>Подають із солоним огірком, петрушкою та темною булочкою за домашнім рецептом. <br>
Стейк з телятини
150/130/30 г
Подається з запеченою картоплею.
Кролик тушкований у вершковому соусі
450/70 г
Кролик на кістці, тушкований у вершках із цибулею та чебрецем. <br>Подають із віточкою чебрецю та житньою булочкою. <br>
Рис, норі, смажений лосось, сир Філадельфія, червона ікра летючої риби, огірок, помідор. Рол панірований у кунжуті. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Ясай Вега
200 г
Рис, норі, огірок, болгарський перець, помідор, авокадо, салатні листи Лола Біонду. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Філадельфія
200 г
Рис, норі, сир Філадельфія, огірок. Зверху лосось. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Філадельфія з вугром
200 г
Рис, норі, сир Філадельфія, огірок, вугор (всередині), лосось (зверху). <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом, обпалюється лосось зверху. <br>
Каліфорнія
195 г
Рис, норі, сніговий краб, свіжий огірок, авокадо, майонез, соус спайс. Зверху посипається червоною ікрою летючої риби. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом <br>
Каліфорнія з лососем
245 г
Рис, норі, всередині лосось, огірок, авокадо, зверху сир Філадельфія, сніговий краб, соус спайс, червона ікра летючої риби. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Рол Кодзима
240 г
Рис, норі, всередині огірок, червона ікра летючої риби, сніговий краб, тартар зверху (сир Філадельфія, лосось, горіховий соус). Панірований у кунжуті. Прикрашається руколою та дайконом. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Золотий дракон
200 г
Рис, норі, усередині лосось, авокадо, сир Філадельфія, зверху вугор. Рол зверху поливаємо соусом унаги та посипаємо кунжутом. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Спайсі рол з тунцем
200 г
Рис, норі, всередині лосось, авокадо, огірок. Нарізаємо роли, зверху тунець та крапля соусу спайс. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Рол з гребінцем і креветкою
170 г
Рис, норі, всередині лосось, авокадо, тартар зверху (креветка, гребінець, зелена ікра летючої риби, соус спайс). <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Рол Токіо з тунцем
190 г
Рис, норі, усередині сир Філадельфія, авокадо, тартар зверху (тунець, чорна ікра летючої риби, майонез). Поливаємо зверху соусом унаги та капаємо трішки соус шрірача(гострий) на кожен рол. Прикрашаємо руколою та дайконом. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Рол Акарі
240 г
Рис, лосось зверху, тартар (креветка, червона ікра летючої риби, соус спайс, авокадо). Поливаємо соусом унаги. Прикрашаємо руколою. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Гарячий рол Йоджи
250г
Рис, норі, сир Філадельфія, помідор, авокадо, лосось. Паніруємо у сухарях панко та обсмажуємо у фритюрі. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Гарячий рол Банзай
200 г
Рис, норі, всередині лосось, вугор, огірок, авокадо, сир Філадельфія. Панірується у сухарях панко, обсмажується у фритюрі. <br>Подають з васабі, маринованим імбиром та соєвим соусом. <br>
Бургер готують з білої домашньої булки, змащеною гірчичним соусом, з курячою котлетою, з помідором, сиром, листям салату айсберга. <br>Подають з картоплею фрі та кетчупом. <br>
Шашлик курячий дитячий
80/50 г
Куряче філе маринується (сіль, перець, куркума, молота паприка, майонез), обсмажується на грилі. <br>Подають із помідорами Чері, листям салату та соусом маринара. <br>
Курячі відбивні
100 г
Два битки на порцію. Обсмажують у борошні з яйцем. <br>Подають з міксом зелені та помідорами Чері. <br>
Котлетки з індички
110/30 г
Дві котлети на порцію. Запікають у духовці. У фарш додають молоко та припущену цибулю. <br>Подають із соусом з печеної паприки. <br>
Картопляне пюре
250 г
Пюре на молоці з додаванням вершкового масла. <br>Подають з помідорами Чері та слайсами свіжого огірка. <br>
Картопля фрі
100/50 г
У порції 150 грам. <br>Подають з кетчупом. <br>
Домашня ліпка
Вареники з сиром
210/30 г
Вареники ручного ліплення із солоним сиром. <br>Подають з сметаною. <br>
Вареники з капустою
210/30 г
Вареники домашнього ліплення з тушкованою капустою (свіжою). <br>Подають із зажаркою із цибулі та сметаною. <br>
Вареники з картоплею
210/30 г
Вареники домашнього ліплення з картопляним пюре. <br>Подають із зажаркою із цибулі та сметаною. <br>
Домашні пельмені зі свининою
180/30 г
Пельмені домашнього ліплення з фаршем зі свинини. <br>Подають з сметаною. <br>
Запечені пельмені під сиром зі свинини
210 г
Пельмені спочатку відварюють, потім запікають зі сметаною та сиром у духовці.
Домашні пельмені з баранини
180/30 г
Пельмені домашнього ліплення з фаршем з баранини. <br>Подають з сметаною. <br>
Запечені пельмені під сиром з баранини
210 г
Пельмені спочатку відварюють, потім запікають зі сметаною та сиром у духовці.
Домашні пельмені з телятиною
180/30 г
Пельмені домашнього ліплення з фаршем з телятини. <br>Подають зі сметаною. <br>
Запечені пельмені під сиром з телятини
210 г
Пельмені спочатку відварюють, потім запікають зі сметаною та сиром у духовці.
Пельмені з куркою
180/50 г
Готують із фаршу з філе курячого стегна, цибуля, сіль, перець. <br>Подають із вершковим маслом та сметаною.
Запечені пельмені з куркою
210 г
Готують із фаршу з філе курячого стегна, цибуля, сіль, перець. Пельмені обсмажуються, потім змащуються сметаною, присипаються сиром та запікаються.
Десерти
Торт "Два горіхи"
135 г
Склад: яйця курячі, чорний шоколад, мигдаль, грецький горіх, цукор, маргарин. <br>Подають присипаним какао, кулькою морозива (пломбір) та гілочкою мяти. <br>
Склад: мед, борошно, яйця курячі, свинячий жир, сметана із цукровою пудрою, вишні, грецький горіх. <br>Подають присипаним цукровою пудрою та гілочкою мяти. <br>
NEW Чизкейк
180/30/50 г
Склад: крем-сир, яйця курячі, вершки та цукор. <br>Подають із сметаною та вишневим соусом (із цільними вишнями). <br>
Вареники з вишнями
270 г
Подають із вишневим соусом та сметаною.
Закуски до пива
Рибка Фрай
175 г
Тюлька панірується у клярі, обсмажується у фритюрі. <br>Подається із фрізе та соусом з паприки. <br>
Ковбаски з телятини
215/60 г
У порції 2 ковбаски зі смаженою цибулею. <br>Подають із кетчупом та гірчицею. <br>
Ковбаски гриль зі свинини
215/60 г
У порції 2 ковбаски зі смаженою цибулею. <br>Подають із кетчупом та гірчицею. <br>
Ковбаски з ягняти
215/60 г
У порції 2 ковбаски зі смаженою цибулею. <br>Подають із кетчупом та гірчицею. <br>
Пряні ковбаски "Мергез"
150/100/50 г
Особливість цих ковбасок у тому, що вони складаються на 50% з баранини та на 50% з телятини, з додаванням гострих спецій. У порції 3 невеликі ковбаски. <br>Подають з печеною картоплею та аджикою домашньою. <br>
Курячі крильця барбекю
320 г
Крильця обсмажуються у соусі ББК. <br>Подають із маринованим перцем Чилі та листям салату. <br>
Суджук з баранини
100 г
Ковбаса Суджук традиційна сирокопчена ковбаса. Це твердий сирокопчений продукт, що має напрочуд насичений степовий аромат і пікантно-гострий смак. <br> <br>Склад: 100% баранина дрібної фракції, приготована та висушена на 50% у натуральному череві, сіль харчова, суміш спецій, з додаванням курдючного сала. <br> У порції 100 грам, нарізується на слайсері. <br>Подають із петрушкою та крем-бальзаміком. <br>
Махан з баранини
100 г
Махан традиційна сирокопчена ковбаса з делікатним смаком та пружною текстурою, приготована з м'яса баранини. <br>Склад: 100% баранина цільно рубана, вищого ґатунку, висушена на 50% від ваги, сіль харчова, суміш спецій. <br>У порції 100 грам, нарізується на слайсері. <br>Подають із петрушкою та крем-бальзаміком. <br>
Нарізка бризаоли
100 г
Бризаола вид вяленої яловичини, попередньо замариноване в червоному вині і витримане 180 днів. <br>У порції 100 грам, нарізується на слайсері. <br>Подають із листям руколою, прикрашають крем-бальзаміком. <br>
Нарізка гранд філе з баранини
100 г
Ковбаса Гранд-філе - традиційна сиров'ялена ковбаса відноситься до справжніх делікатесів. Вирізняється вона своєю щільною консистенцією. <br>Склад: 100% баранина цільно рубана, вищого ґатунку, висушена на 40% від ваги, сіль харчова, суміш спецій. <br>У порції 100 грам, нарізується на слайсері. <br>Подають із листям руколою, прикрашають крем-бальзаміком. <br>
Камамбер з ягідним конфітюром
100/50 г
Сир камамбер панірується у сухарях панко, обсмажується у фритюрі. <br>Подають із ягідним конфітюром. <br>
Пивна закуска
260 г
Складається з: нарізки гранд-філе, суджука, бризаоли, пивчиків та мисливських ковбасок. <br>Подається з листям руколи, крем-бальзамік та кунжутом. <br>
Креветки з часником на пательні
220 г
Гренландська креветка обсмажується у маслі з великою кількістю часнику. <br>Подають із долькою лимона та листям фрізе. <br>
Кальмар фрі
150/60 г
Кальмар панірується в сухарях панко з часником, обсмажується у фритюрі. <br>Подають із соусом спайс та солодким чилі. <br>
Хрумкі тигрові креветки
80/60 г
Хвости тигрових креветок (5шт), паніруються в сухарях панко та обсмажуються у фритюрі. <br>Подають із соусом Дор-блю та солодким чилі. <br>
Курячі нагетси
160/60 г
Куряче філе, мариноване із спеціями для грилю, копченою паприкою, майонезом та часником, панірується в сухарях панко, обсмажується у фритюрі. <br>Подають із соусом цезар та солодким чилі. <br>
Фіш темпура тай із окуня
290 г
Окунь, половину паніруємо у сухарях панко, половина у клярі темпура, обсмажуються у фритюрі. <br>Подають із маринованою цибулею-порей та соусом (соєвий соус, солодкого чилі та кунжутної олії). <br>