Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Томатний соус, сир пармезан, два види моцарели, проволоне, часникова олія, запечений базилік.
New York Pizza Пастрамі із індички та ананасом кімчі 40 см
780 гр
Вершковий соус, сир моцарела, пастрамі з індички, ананас кімчі, чері конфі, джем з бекону. <br>При подачі поливаємо соусом солодкий чилі. <br>
New York Pizza Пастрамі із індички, ананас кімчі, халапеньйо 40 см
800 гр
Вершковий соус, сир моцарела, пастрамі з індички, ананас кімчі, чері конфі, джем з бекону та перець халапеньйо. <br>При подачі поливаємо соусом солодкий чилі. <br>Буде гостро
Піца Маргарита 30 см
530 гр
Томатний соус, сир пармезан, пекорино, проволоне, моцарела, часникова олія, базилік.
Піца Пепероні 30 см
550 гр
В основі томатний соус, сир моцарела, пепероні, посипаємо сиром пекоріно та карамельним халапеньйо.
Піца чотири сири 30 см
480 гр
Вершковий соус, сир пармезан, горгонзола, пекоріно, моцарела та гострий мед.
Піца з пастрамі із яловичини 30 см
590 гр
Томатний соус, моцарела, пастрамі з яловичини власного виробництва, солодкий перець, маринований огірок та червона цибуля. Посипаємо пармезаном та руколою.
Лапшу рамен власного виробництва готуємо з телячою вирізкою, цукіні, морквою, болгарським перцем, цибулею та пекінською капустою в соусі на основі теріякі, соєвого, блек пепер та вустричного соусів. Доповлюємо бобами едамаме, свіжою кінзою, слайсами чілі перцю, часником та лаймом. Посипаємо зеленою цибулею та кунжутом кімчі.
Локшина з тофу
360 гр
Лапшу рамен власного виробництва готуємо з обсмаженим тофу, цукіні, морквою, болгарським перцем, цибулею та пекінською капустою в соусі на основі тонкацу, соєвого та блек пепер соусів. Доповлюємо бобами едамаме, свіжою кінзою, броколі та часником. Посипаємо зеленою цибулею та кунжутом кімчі.
Смажений рис з куркою
420 гр
Рис обсмажуємо в соевому соусі з кунжутною олією та суміші рослинної олії та вершкового масла з додаванням курячого філе, броколі, цибулі, моркви, бамбуку та часника. Доповнюємо арахісом, цибулею шніт та імбирем.
Смажений рис з креветками
360 гр
Рис обсмажуємо в соевому соусі з кунжутною олією та суміші рослинної олії та вершкового масла з додаванням креветок, яйця, цибулі, моркви, корня селери та часника. Доповнюємо горіхами кешю, цибулею шніт, імбирем та лаймом.
Супи
Курячий бульйон з равіоліні
370 гр
Равіоліні з куркою, шпинат та трюфельна олія. <br>
Фо Бо з яловичим пастрамі
420 гр
Бульйон з яловичини, рисова локшина рамен, пастрамі з телячої вирізки власного приготування, цибуля чівіс та паростки сої. Доповнюємо мятою, кінзою та зеленою цибулею. <br>Подаємо з лаймом та шрірачею.
Веганський грибний рамен
400 гр
Бульйон на основі печених овочів з додаванням кокосового молока, домашня локшина рамен. <br>Подаємо з грибами шиітакі та ерінгами, трюфельною олією, кінзою, перцем Чилі та кунжутом кімчі. <br>
Основні страви
Паста спайсі-горілка з лангустином
330 гр
Домашня паста казаречче з лангустином у соусі спайсі-горілка. <br>Соус готуємо на основі вершків, томатів пелатті, кімчі, пармезану та крапельки горілки.
Паста качо-е-пепе з ерінгами
340 гр
Домашня паста папарделле з грибами в соусі качо-е-пепе, який ми готуємо на основі вершків, сиру пармезан та філадельфії з додаванням чорного перцю та цибулі. <br>Доповнюємо зеленою олією та кропом. <br>
Лазанья зі страчателлою
320 гр
Лазанью готуємо з соусом чилі кон-карне. Подаємо зі страчателлою та томатним соусом на основі томатів пелаті.
Томлені телячі щічки з полентою
320 гр
Телячі щічки томлені в бульйоні, запікаєм на робаті. <br>Подаєм на поленті зі взбитим вершковим маслом з додаванням трюфеля та горгонзоли.
Шніцель з картопляним пюре
400 гр
Шніцель із свинини в хрусткій паніровці подаємо з картопляним пюре. Доповнюємо салатом з огірка, кропу та сметани. Смакує з лимоном.
Теляча вирізка з хрусткою картоплею фрі
360 гр
Телячу вирізку обсмажуємо на робаті, подаєм з картоплею фрі та соусом на основі чорного перцю. За замовчуванням прожарка medium
Теляча вирізка з картопляним пюре
360 гр
Дорадо з молодою стручковою квасолею в імбирно-лимонному соусі
270 гр
Філе дорадо обсмажується на грилі, подаємо з молодою стручковою квасолею в імбирно лимонному соусі. <br>
Сніданки
Сирники з вишневим соусом
250 гр
Подаємо з грецьким йогуртом та вишневим соусом
Закуски
Оливки ночеллара
120 г
Оливки з кісточкою. <br>- be careful -
Паштет з лосося
150 гр
Подріблене філе форелі з додаванням каперсів та цибулі шалот. Подаємо з томатами конфі та підсмаженим бріошем. <br>
Курячий паштет з вишнею
150 гр
Паштет з вишневим соусом та вишнею, фісташка, підсмажений бріош.
Хумус зі свіжою зеленню та спайсі чері
165 гр
Хумус з томатами кімчі, подаємо разом з свіжимі базиліком, кінзою, петрушкою. Доповнюємо міксом смаженого насіння та мароканським соусом чермула. <br>
Спайсі чері
165 гр
Томати чері маринуємо в соусі кімчі та посипаєм кунжутом кімчі. <br>- be careful буде гостро-
Деревельні гриби з пармезаном та трюфельною олією
240 гр
Обсмажені гриби муер з імбирем, часником та свіжим чилі, пармезаном та трюфельною олією. Доповнюємо кунжутом кімчі та цибулею шніт
Печений перець з фетою та соусом песто-кінза
190 гр
Печений болгарський перець, подаєм на соусі песто-кінза з домашньою фетою, доповнюєм цибулею шніт.
Боби едамаме
200 гр
Смажені на робаті боби едамаме, заправляємо соусом на основі унагі та кунжутної олії, подаємо зі спеціями фурікаке та мальдонською сіллю.
Пряний баклажан
280 гр
Печений баклажан подаємо з соусом песто-кінза та тхіною, доповнюємо грецьким йогуртом та кунжутом кімчі.
Тар-тар з яловичини, червона ікра
200 гр
Тар - тар з яловичини, червона ікра, гаряча піта. <br>
Батат фрі з пармезаном та трюфельною олією
180 гр
Хрусткий батат посипаємо пармезаном та трюфельною олією.
Картопля фрі з пармезаном та трюфельною олією
165 гр
Хрустка картопля фрі з пармезаном та трюфельною олією.
Домашня піта
Трюфельний соус
50 гр
Трюфельний соус на основі крем сиру з додаванням часнику та анчоюсів.
Салати
Салат з яловичим пастрамі та запеченою бейбі картоплею
220 гр
Листя ромену, редис, яловичий пастрамі, перепилині яйця, бейбі картоплю, мариновану цибульку та селеру заправляємо соусом на основі: грецького йогурту, майо, гірчиці та ворчестера. Посипаємо пармезаном витриманним 36 місяців.
Зелений салат з матча-майо
165 гр
Бебі шпинат, авокадо, свіжий огірок. Заправляємо матча-майо та подаємо з карпатською Фетою. Посипаємо міксом насіння (соняшниковим, льон та гарбузове).
На подушку із кіноа викладаємо авокадо, смажені креветки, боби едамаме, листя шпинату, огірок, свіжі томати та томати кімчі посипані кунжутом. Подаємо з базиліком, петрушкою та кінзою запраленими оливковою олією. Доповнюємо йогуртовою заправкою з капелькою лимонного фрешу.
Поке лосось
310 гр
На подушку із рису викладаємо маринований ананас, авокадо, чуку, мариновану червону цибулю та свіжий лосось заправлений соусом спайсі-майо. Доповнюємо кунжутною олією, нитками тагараші і кунжутом кімчі.
Цезар з куркою
240 гр
Листя салата ромен, томати, куряче стегно обсмажене на робаті. Заправляємо соусом на основі анчоусів, каперсів, яєчних жовтків, гірчиці та часника. Доповнюємо пармезаном та хлібною крихтою.
Десерти
Шоколадний тарт
160 гр
Тісто на основі мигдального борошна, з кавовою начинкою та шоколадним ганашем. Подаємо разом із вафельною, шоколадною крихтою та мальдонською сіллю.
Домашній Наполеон
160 гр
Домашній Наполеон готуємо з додаванням грецького горіху.
Баський чізкейк
225 гр
Той самий
Наполеон з шоколадом та вишнею
200 гр
<br>Карамелізовані коржі з додаванням какао, крем дипломат, крем шанті. <br>При подачі посипаємо шоколадом та вишневим киселем. Посипаємо крихтами наполеону.