Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Панкейк з крем-сиром, слабосоленим лососем, слайсами авокадо
Одеський сніданок
400г
Картопля, обсмажена до золотистої скоринки, яєчня з двох яєць, два шматочка бородинського хліба з олією з чорноморскою тюлькою, маринованою цибулею, томатами мікадо, маринованим печеним перцем і овечою бринзою
Ізраїльський сніданок
Шакшука на основі солодкого перця, цибулі і томатів. Готую за традиційним рецептом. Подаю с пітою
Ізраїльський сніданок
Куряче філе
50г
Бекон смажений
50.00
Козячий сир
50г
Ізраїльський сніданок
250г
Сирники
Сирники з домашнього сиру. Подаю з фісташковим/кокосовим кремом/морозивом та солоною карамеллю
Сирники
З кокосовим кремом
150/100
сметаною, джемом з чорної смородини та ягодами
Крок-месьє
400г
Теплий сендвіч з шинкою, сиром гауда, трюфельним соусом та яєчнею
Солодкі панкейки
Американські пишні оладки
Солодкі панкейки
заварним кремом, карамелізованим бананом та горіхами
Шпинатний омлет, мус із сиру фета, смажені тигрові креветки. Подаю із салатом з руколи, огірка та томатів Чері
Трюфельний скрембл
300г
Трюфельний скрембл з трьох яєць.Подаю на білому хлібі з томатною сальсою, козячим сиром та обсмежиними гливами
Норвезький сніданок
250г
Тост з лососем гравлакс, мусом з печеного перцю та фети. Подаю із зеленим горошком, брюссельською капустою, обчмаженими на вершковому маслі та яйцями пашот під голландським соусом.