Укр
Сулі Гулі
Цей заклад наразі не працює
Ексклюзивно у Bond Delivery

Сулі Гулі

Сулі Гулі
Цей заклад наразі не працює
Ексклюзивно у Bond Delivery

Сулі Гулі

  • Плієва, 1б
  • 8 км
  • Пт. 11:00 - 22:00
Меню

Закуски

Овочева тарілка
300г
Баклажани з горіхами по-грузинськи
Баклажани з горіхами по-грузинськи
250г
Грузинське блюдо баклажани з горіхами, автентична назва якого звучить як Нігвзіані бадріджані. До баклажанів на Кавказі завжди відчували особливий трепет, можливо через те, що цей овоч ідеально поєднується з зеленню і прянощами, без яких грузинський стіл просто неможливий. Неможливо собі уявити грузинську кулінарію і без горіхів мигдалю, фундука, і особливо, без волоського горіха. Здається, що цей грузинський рецепт поєднав в собі гастрономічні симпатії цілого народу, тому негайно знайомимося з цією знаковою стравою баклажани фаршировані горіхами і часником.
Пхали
Пхали
250г
Традиційна грузинська закуска на основі горіхів, різних овочів, зелені та спецій. У нас з буряка, шпинату, квасолі, баклажанів, білокачанної або цвітної капусти.
Сациві
Сациві
300г
Грузинське блюдо Сацивi вже давно здобуло всенародну любов: воно стало хітом, символом, фішкою, його готують не тільки в найкращих ресторанах світу. Наш шеф вважає справою честі приготувати для вас справжнє сациві з курки.
Сирна тарілка по-грузинськи
Сирна тарілка по-грузинськи
300/10/50г
сир домашній імеретинський, сулугуні молочний, сулугуні копчений, Чечіль з лісовим медом і волоським горіхом.
Гебжалія
Гебжалія
250г
Гебжалія готується з молодого несоленого імеретинського сиру або молодого сулугуні і мяти. Страва подається з мятно-молочним соусом з сиру надугі (аналог рікотти) і молоком або мацоні.
Оселедець з картоплею
250 гр.
Оселедець під шубою
250гр.

З тіста

Хачапурі по-мегрельськи
Хачапурі по-мегрельськи
550г
Мегрельські хачапурі (мегрулі) з додаванням зверху сиру.
Кубдарі
Кубдарі
550г
Страва грузинської кухні, коржик з м'ясом з грузинського регіону Сванетія. Тісто дріжджове. Начинку ми виготовляємо з рубленого м'яса яловичини. Як приправи до начинки використовуємо цибулю, часник, сіль і мелені прянощі: коріандр, зіра, уцхо-сунелі. У Сванетії ж вважається, що справжній кубдарі повинен містити гіцрулі місцеву спецію схожу за запахом з насінням кропу або зіру.
Хачапурі з куркою і грибами
Хачапурі з куркою і грибами
550г
Хачапурі по-аджарські
Хачапурі по-аджарські
550г
Аджарський (Ачарулі / Аджарулі) Хачапурі в формі човна з сиром, маслом і яєчним жовтком в середині.
Хачапурі по-царськи
Хачапурі по-царськи
550г
Хачапурі на мангалі
250г
Лобіані
550г
Традиційні грузинські пироги з начинкою з вареної квасолі. Саме слово лобіані походить від грузинського лобіо, що означає квасоля. Квасоля є основним інгредієнтом для приготування лобіані. До складу начинки також входить цибуля, спеції.
Квері
Квері
250г
Квері з сиром по суті грузинський аналог вареників. Але вся справа в їх начинці: квері готують з молодим сиром сулугуні. У нас ми пропонуємо свій варіант начинки сулугуні з імеретинським сиром. Подаємо квері гарячими, в супроводі вершкового масла, і мацоні.
Шоті
Шоті
300г
Вид національного грузинського хліба шаблевидної форми з характерним отвором посередині.

Мангал меню

Свинячі реберця
200г
Шашлик свинячий ошийок
Шашлик свинячий ошийок
200г
Кабабi свинина і яловичина
200г
Шашлик з курки (філе-грудинка)
Шашлик з курки (філе-грудинка)
200г
Шашлик з курки (філе-стегно)
Шашлик з курки (філе-стегно)
200г
Курячі крила на мангалі
Курячі крила на мангалі
250г
Курча Тапака на мангалі
Курча Тапака на мангалі
1шт
Дорадо
1шт
Овочі на мангалі
Овочі на мангалі
300г
Скумбрія на мангалі
1шт
Стейк лосося
200г
Картопля на мангалі з беконом
250г

Супи

Суп Харчо
Суп Харчо
300г
Суп Харчо з говядини з рисом відоме блюдо грузинської кухні, яке багато хто куштував, навіть якщо ніколи не бував на його історичній батьківщині. Особливою популярністю користується в холодний час року, так як він володіє потужною зігріваючою властивістю.
Курячий бульйон
Курячий бульйон
300г
Суп крем с печериць
300г
Шурпа
300гр.

Салати

Салат по-грузинськи
Салат по-грузинськи
250г
Овочевий салат по-грузинськи з волоським горіхом, рожевими томати, огірками, кримською цибулею і оливковою олією.
Теплий салат
Теплий салат
250г
Теплий салат по-грузинськи з телятиною, червоним і жовтим болгарським перцем, кінзою, смаженим кунжутом, часником і рослинним маслом.
Цезар
Цезар
250г
Ми готуємо класичну версію з пшеничними грінками, листям салату ромен і тертим пармезаном, заправляємо особливим соусом, який і становить суть рецепта. Салат виходить досить легким, тому до нього ми додали засмажену на грилі курятину .
Ацецiлі
Ацецiлі
250г
Грузинський салат з дивним смаком. Завдяки ідеальному поєднанню інгредієнтів, спецій і прянощів салат має неповторний, оригінальний смак. Запечені овочі і куряча грудка для салату розрізані ножем, а рвуться тонкими довгими нитками, по волокнам, саме тому салат в перекладі з грузинського називається розпатланий.
Салат по грузинськи з горiхами
270 гр
Салат з кааустою
250гр.
Олів'є
250гр.
Салат з м'ясом ніжного краба
200гр.
Грецький салат
250гр.

Гарніри

Картопля по-селянськи
300г
Картопля по-домашньому
300г
Картопля фрі
250г

Основні страви

Чашушулі
Чашушулі
250г
Основні інгредієнти страви м'ясо ми готуємо за класичною рецептурою з телятиною і свіжими томатами, ріпчастою цибулею. З приправ (крім традиційних солі і чорного перцю) додаємо аджику, хмелі-сунелі, петрушку, кріп, кінзу, мелений коріандр і мелений гострий червоний перець.
Харчо по-мегрельськi
Харчо по-мегрельськi
300г
Автентичний мегрельський варіант харчо ми готуємо з курячого стегна. Блюдо пропонуємо вам з хачапурі, еларджі.
Чкмерулі
Чкмерулі
1шт
Родина страви село Шкмері (Онський муніципалітет) в високогірній області Рача на заході Грузії. Переказ свідчить, що автором страви став місцевий придворний кухар на ім'я Гловер, від якого правитель зажадав нове блюдо, яке той і зробив з того що було під рукою, додавши до звичайної курки новостворений соус на основі молока з часником і приправами
Чахохбілі
300г
Готуємо з шматочків філе птиці, тушкованих в томатному соусі, з додаванням спецій і часнику. Характерною особливістю чахохбілі є попереднє (до гасіння) так зване сухе обсмажування птиці протягом 15 хвилин без додавання будь-якого жиру.
Курча Тапака
Курча Тапака
1шт
Являє собою курку, засмажену з часником, перцем і прянощами в місцевому різновиді сковороди з кришкою
Долма з часниковим соусом
250г
Представляє собою начинені овочі або листя (як правило, виноградні), голубці у виноградному листі. У нас начинка на основі рису і відвареного фаршу яловичини.
Лобіо по-мегрельски
Лобіо по-мегрельски
300г
Шедевр грузинської кухні: лобіо з квасолі на кеци.
Оджахурi
Оджахурi
350г
Національне грузинське блюдо, смажене м'ясо з картоплею. Ми готуємо зі свинини, картоплі, спецій, традиційно подається на кеци.
Cмажені печериці з сулугуні
Cмажені печериці з сулугуні
350г
Печериці з сулугуні на кеци.
Кучмачі
300г
Це смажені з аджикою і цибулею тельбухи, дуже смачно !
Чвіштарі
100г
Чвіштарі прийшли до нас з районів Західної Грузії, Мегрелії, де в багатьох стравах використовується кукурудзяне борошно. Якщо говорити математичною мовою, то чвіштарі - це мчаді плюс сулугуні. Таке поєднання робить коржі смачною і улюбленою самостійною стравою.
Гомі
300г
Мегрельський гомі з копченим сулугуні з білої кукурудзяної крупи і білої кукурудзяної муки.
Метехi
Метехi
400г
Метехі це гаряче блюдо, яке завжди складається з картоплі, свинини і вершкового соусу з грибами.

Соуси

Сацебелі
50г
Ткемалі
50г
Часниковий соус
50г
Аджика по мегрельські
50г
Аджика до овочів
50г
Наршараб
50г

Склад меню та ціни вказує заклад