Сейчас закрытоОткроется в 09:00

Сулі Гулі Сейчас закрыто

Плієва, 1б
Вт. 09:00 - 23:00
Вт. 09:00 - 23:00
  • Закуски

    • 129 ₴
      Баклажани з горіхами по-грузинськи
      Грузинське блюдо — баклажани з горіхами, автентична назва якого звучить як «Нігвзіані бадріджані». До баклажанів на Кавказі завжди відчували особливий трепет, можливо через те, що цей овоч ідеально поєднується з зеленню і прянощами, без яких грузинський стіл просто неможливий. Неможливо собі уявити грузинську кулінарію і без горіхів — мигдалю, фундука, і особливо, без волоського горіха. Здається, що цей грузинський рецепт поєднав в собі гастрономічні симпатії цілого народу, тому негайно знайомимося з цією знаковою стравою — баклажани фаршировані горіхами і часником. 250г
    • 129 ₴
      Пхали
      Традиційна грузинська закуска на основі горіхів, різних овочів, зелені та спецій. У нас з буряка, шпинату, квасолі, баклажанів, білокачанної або цвітної капусти. 250г
    • 135 ₴
      Сациві
      Грузинське блюдо Сацивi вже давно здобуло всенародну любов: воно стало хітом, символом, фішкою, його готують не тільки в найкращих ресторанах світу. Наш шеф вважає справою честі приготувати для вас справжнє сациві з курки. 300г
    • 99 ₴
      Овочева тарілка
      300г
    • 250 ₴
      М'ясна тарілка
      Бріскет з мармурової яловичини, апетитна буженина по-грузинськи, ніжний відварний яловичий язик, курячий рулет з зеленню. Подаємо з оливками. 300/25/25г
    • 145 ₴
      Сирна тарілка по-грузинськи
      сир домашній імеретинський, сулугуні молочний, сулугуні копчений, Чечіль з лісовим медом і волоським горіхом. 300/10/50г
    • 99 ₴
      Гебжалія
      Гебжалія готується з молодого несоленого імеретинського сиру або молодого сулугуні і мяти. Страва подається з мятно-молочним соусом з сиру надугі (аналог рікотти) і молоком або мацоні. 250г
  • З тіста

    • 129 ₴
      Хачапурі по-мегрельськи
      Мегрельські хачапурі (мегрулі) з додаванням зверху сиру. 550г
    • 129 ₴
      Хачапурі по-аджарські
      Аджарський (Ачарулі / Аджарулі) Хачапурі в формі човна з сиром, маслом і яєчним жовтком в середині. 550г
    • 140 ₴
      Хачапурі по-царськи
      550г
    • 119 ₴
      Хачапурі на мангалі
      250г
    • 90 ₴
      Лобіані
      Традиційні грузинські пироги з начинкою з вареної квасолі. Саме слово «лобіані» походить від грузинського лобіо, що означає квасоля. Квасоля є основним інгредієнтом для приготування лобіані. До складу начинки також входить цибуля, спеції. 550г
    • 139 ₴
      Кубдарі
      Страва грузинської кухні, коржик з м'ясом з грузинського регіону Сванетія. Тісто дріжджове. Начинку ми виготовляємо з рубленого м'яса яловичини. Як приправи до начинки використовуємо цибулю, часник, сіль і мелені прянощі: коріандр, зіра, уцхо-сунелі. У Сванетії ж вважається, що справжній кубдарі повинен містити гіцрулі — місцеву спецію схожу за запахом з насінням кропу або зіру. 550г
    • 79 ₴
      Квері
      Квері з сиром по суті — грузинський аналог вареників. Але вся справа в їх начинці: квері готують з молодим сиром сулугуні. У нас ми пропонуємо свій варіант начинки — сулугуні з імеретинським сиром. Подаємо квері гарячими, в супроводі вершкового масла, і мацоні. 250г
    • 25 ₴
      Шоті
      Вид національного грузинського хліба шаблевидної форми з характерним отвором посередині. 300г
    • Выбрать
      Хiнкалі
      Хінкалі (груз. ხინკალი khink’ali) — Про цей звуковий список, іноді романізований хінкалі або синкалі) — це грузинський вареник, який виник в грузинських гірських районах Пшаві, Тушеті, Мтіулети та Хевсурети.Їсти хінкалі треба руками, щоб не проткнути виделкою тісто і не розлити бульйон. Хінкалі їдять звичайним або з чорним меленим перцем. М'ясна начинка не вариться, коли хінкалі зібрані, тому, коли вона готується, соки м’яса потрапляють всередину.
      • 20 ₴
        з баранини
        90г
      • 15 ₴
        мікс
        90г
  • Мангал меню

    • 150 ₴
      Шашлик свинячий ошийок
      200г
    • 129 ₴
      Свинячі реберця
      200г
    • 129 ₴
      Кабабi свинина і яловичина
      200г
    • 139 ₴
      Шашлик з каре телятини
      100г
    • 179 ₴
      Шашлик з каре ягняти
      100г
    • 179 ₴
      Кабабi з ягняти
      200г
    • 120 ₴
      Шашлик з курки (філе-грудинка)
      200г
    • 110 ₴
      Шашлик з курки (філе-стегно)
      200г
    • 99 ₴
      Курячі крила на мангалі
      250г
    • 179 ₴
      Курча Тапака на мангалі
      1шт
    • 120 ₴
      Скумбрія на мангалі
      1шт
    • 180 ₴
      Дорадо
      1шт
    • 350 ₴
      Стейк лосося
      200г
    • 119 ₴
      Овочі на мангалі
      300г
    • 80 ₴
      Картопля на мангалі з салом
      250г
    • 826 ₴
      Асорті по-грузинськi
      Овочі на мангалі 300гр, ошийок шашлик свинина 200гр, ребра свинячі 200гр, картопля з салом на мангалі 250 гр, кабабі свинина і яловичина 200гр, кабабі з курки 200гр 1350г
  • Супи

    • 80 ₴
      Суп Харчо
      Суп Харчо з говядини з рисом — відоме блюдо грузинської кухні, яке багато хто куштував, навіть якщо ніколи не бував на його історичній батьківщині. Особливою популярністю користується в холодний час року, так як він володіє потужною зігріваючою властивістю. 400г
    • 79 ₴
      Курячий бульйон
      350г
  • Салати

    • 99 ₴
      Салат по-грузинськи
      Овочевий салат по-грузинськи з волоським горіхом, рожевими томати, огірками, кримською цибулею і оливковою олією. 250г
    • 109 ₴
      Салат з курячою печінкою
      Грузинський салат з ніжною курячою печінкою, соковитими помідорами, зі свіжою зеленню кінзи і меленими волоськими горіхами. Спробувавши один раз, хочеться знову і знову! 250г
    • 129 ₴
      Теплий салат
      Теплий салат «по-грузинськи» з телятиною, червоним і жовтим болгарським перцем, кінзою, смаженим кунжутом, часником і рослинним маслом. 250г
    • 169 ₴
      Салат з сьомгою
      250г
    • 119 ₴
      Ацецiлі
      Грузинський салат з дивним смаком. Завдяки ідеальному поєднанню інгредієнтів, спецій і прянощів салат має неповторний, оригінальний смак. Запечені овочі і куряча грудка для салату розрізані ножем, а рвуться тонкими довгими нитками, по волокнам, саме тому салат в перекладі з грузинського називається «розпатланий». 250г
    • 139 ₴
      Цезар
      Ми готуємо класичну версію з пшеничними грінками, листям салату ромен і тертим пармезаном, заправляємо особливим соусом, який і становить суть рецепта. Салат виходить досить легким, тому до нього ми додали засмажену на грилі курятину . 250г
    • 80 ₴
      Салат по-мегрельськи
      Салат з огірка, редиски, кропу, петрушки, зелені і чорного гострого перцю, оливкового масла і винного оцту. 250г
    • 129 ₴
      Салат східний
      Салат з курячого філе, рожевих томатом, часнику, чорного перцю, кедрових горіхів і пармезану. 250г
  • Гарніри

    • 59 ₴
      Картопля по-селянськи
      300г
    • 69 ₴
      Картопля по-домашньому
      300г
    • 55 ₴
      Картопля фрі
      250г
  • Основні страви

    • 125 ₴
      Чашушулі
      Основні інгредієнти страви - м'ясо ми готуємо за класичною рецептурою з телятиною і свіжими томатами, ріпчастою цибулею. З приправ (крім традиційних солі і чорного перцю) додаємо аджику, хмелі-сунелі, петрушку, кріп, кінзу, мелений коріандр і мелений гострий червоний перець. 250г
    • 119 ₴
      Харчо по-мегрельськi
      Автентичний мегрельський варіант харчо ми готуємо з курячого стегна. Блюдо пропонуємо вам з хачапурі, еларджі. 300г
    • 150 ₴
      Чкмерулі
      Родина страви - село Шкмері (Онський муніципалітет) в високогірній області Рача на заході Грузії. Переказ свідчить, що автором страви став місцевий придворний кухар на ім'я Гловер, від якого правитель зажадав нове блюдо, яке той і зробив «з того що було під рукою», додавши до звичайної курки новостворений соус на основі молока з часником і приправами 1шт
    • 189 ₴
      Курча Тапака
      Являє собою курку, засмажену з часником, перцем і прянощами в місцевому різновиді сковороди з кришкою 1шт
    • 79 ₴
      Лобіо по-мегрельски
      Шедевр грузинської кухні: лобіо з квасолі на кеци. 300г
    • 149 ₴
      Оджахурi
      Національне грузинське блюдо, смажене м'ясо з картоплею. Ми готуємо зі свинини, картоплі, спецій, традиційно подається на кеци. 350г
    • 120 ₴
      Cмажені печериці з сулугуні
      Печериці з сулугуні на кеци. 350г
    • 100 ₴
      Еларджі
      Кукурудзяна каша з додаванням великої кількості сиру. Блюдо національної грузинської кухні, те, що відбувається з регіону Самегрело. Вариться на воді. З сирів ми використовуємо сулугуні. 300г
    • 99 ₴
      Чвіштарі
      Чвіштарі прийшли до нас з районів Західної Грузії, Мегрелії, де в багатьох стравах використовується кукурудзяне борошно. Якщо говорити математичною мовою, то чвіштарі - це мчаді плюс сулугуні. Таке поєднання робить коржі смачною і улюбленою самостійною стравою. 100г
    • 70 ₴
      Гомі
      Мегрельський гомі з копченим сулугуні з білої кукурудзяної крупи і білої кукурудзяної муки. 300г
    • 49 ₴
      Мчаді
      Грузинський кукурудзяний коржик, що вживається в Західній Грузії в якості хліба, так само як і гомі. Може виступати і як самостійне блюдо. 300г
    • 169 ₴
      Метехi
      Метехі - це гаряче блюдо, яке завжди складається з картоплі, свинини і вершкового соусу з грибами. 400г
  • Неаполітанська піца

    • 119 ₴
      Marinara
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Часник, Оливкова олія, Орегано, Базилік. 370г
    • 139 ₴
      Margherita
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Базилік, Оливкова олія. 470г
    • 149 ₴
      La’Cotta
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Шинка Котто, Базилік. 510г
    • 199 ₴
      Salami Napoli
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Салямі Наполі, Базилік. 510г
    • 219 ₴
      Prosciutto Crudo
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Прошутто Крудо, Базилік. 510г
    • 159 ₴
      Prosciutto e funghi
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Печериці, Прошутто Котто, Базилік. 560г
    • 189 ₴
      Diavola
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Салямі Спіаната, Перець Чилі, Базилік. 510г
    • 179 ₴
      Amatriciana
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Панчета, Лук червоний, Пекоріно, Перець чорний мелений. 560г
    • 219 ₴
      Capriciosa
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Шинка, Маслини, Печериці, Артишоки. 610г
    • 239 ₴
      Quattro Formaggi
      Тісто з борошна Caputo, Сливки 30%, Сальса, Моцарелла, Горгонзола, Пекоріно Романо, Пармезан, Перець чорний мелений. 410г
    • 279 ₴
      Quattro Stagioni
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Шинка, Салямі Наполі, Артишоки, Печериця, Моцарелла. 600г
    • 249 ₴
      Quattro Salumi
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Шинка, Панчета, Салямі Наполі, Прошутто Крудо, Моцарелла. 590г
    • 229 ₴
      Caponata
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Баклажани, Перець болгарський, Маслини, Каперси, Часник, Базилік, Помідори Черрі. 630г
    • 269 ₴
      Alla’Romana
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Прошутто Крудо, Рукола, Помідори Черрі, Пармезан. 570г
    • 229 ₴
      Tonno e cipolla
      Тісто з борошна Caputo, Сальса, Моцарелла, Тунець, Каперси, Лук червоний. 510г
    • 229 ₴
      Pere e noci
      Тісто з борошна Caputo, Сливки 30%, Моцарелла, Груша, Горгонзола, Горіх волоський. 630г
  • Соуси

    • 30 ₴
      Сацебелі
      50г
    • 30 ₴
      Ткемалі
      50г
    • 30 ₴
      Наршараб
      50г
    • 30 ₴
      Аджика по мегрельські
      50г
  • Десерти

    • 79 ₴
      Багратіон
      200г

<О доставке

  • Бстрая доставка из ресторанов и магазинов от такси Бонд. Состояние заказа и перемещения курьера отображаются на карте. Заказ доставляется до дверей.

    Оплата заказа курьеру наличными, со счета такси Бонд или картой (на сайте или в приложении Такси Бонд).

    Cтоимость доставки рассчитывается при заказе и зависит от суммы заказа и расстояния.

    По вопросам сотрудничества:
    Контактная форма для сотрудничества

Сортировка

Фильтры

<Пользователь