Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Ароматна куряча печінка карамелізована до хрусткої скоринки в соєвому соусі та соусі світ чилі. Подаємо з ніжною карамелізованою грушею та міксом з зелені з томатами чері, авокадо в медово гірчичному соусі.
салат з тунцем та лососем
250гр
Слабосолоний лосось та тунець в поєднанні з квітковою рисовою локшиною, зеленню, броколі та бобами едамаме, заправляється тайським соусом з кінзою
філе дорадо в винно-лимонному
220 гр
ароматне філе дорадо в винно-лимонному соусі з каперсами та томатами черрі
тендерлоїн
230 гр
Соковитий стейк філе міньон, фарширований хвостами королівських креветок та чука салатом. Подаємо з броколі гриль та пряним соусом
філе качки з крем-бататом
240гр
соковите філе качки обсмажене до румʼяної скоринки під соусом демі глас з пʼяною вишнею. Подаємо з ніжним пюре із батату
Тірамісу
150 гр
Пісне меню
Крем-суп з гарбуза
250 гр
Готуємо на основі гарбуза, цибулі, моркви з рослинними вершками. Подаємо з чіпсами з лаваша
Борщ червоний з квасолею та білими грибами
300 гр
Подаємо з пісним майонезом та чіабатою
Хумус з томатами
200гр
З томатами черрі та соусом марінара. Прикрашаємо каперсами.
Чука салат
200 гр
З соусом кешью
Салат з гливами та шпинатом
250 гр
З печеним солодким перцем, томатами черрі, гливами, шпинатом та часником в вершковому соусі ( на рослинній основі)
Салат з запечених овочів та медово-гірчичним соусом
250 гр
З томатами черрі, баклажаном, кабачком та запеченим перцем.
Салат з білими грибами та бататом
250 гр
Зелень з вяленими томатами, томатами черрі, білими грибами з медово-гірчичним соусом. Подаємо на бататі фрі.
Баклажан Ден-Місо
250 гр
Запечений баклажан під соусом ден-місо на основі місо-пасти, меріна та цукру. Прикрашаємо томатами черрі та кунжутом
Деруни з рагу запечених овочів
250 гр
Три деруна з рагу з кабачка, баклажана, перцю, часника, моркви та соуса марінара.
Паста з грибами та трюфельною пастою
300 гр
Тальятеле з білими грибами, гливами та печерицями в вершковому соусі з трюфельною пастою.
Картопля по-домашньому
200 гр.
Картопля обсмажена з печерицями, цибулею та часником
Батат фрі
150 гр
Кешью кейк
100 гр
Веганський десерт з кешью муса, основи з волоського горіха та фіника. Подаємо з соусом манго-маракуйя та прикрашаємо свіжою полуницею
Сезон дунайки
Тар тар з дунайки з дерунами
250 гр
Пікантний тар тар з дунайки з цибулею. Подаємо з хрусткими дерунами
Оселедець дунайський
200 грн
Подаємо з молодою відвареною картоплею
Кава
Каппучіно
Каппучіно
Класичний
200 мл
На мигдальному молоці
200 мл
Американо
150 мл
Латте
Латте
Класичний
200 мл
На мигдальному молоці
200 мл
Флет Уайт
200 мл
Какао
Какао
Класичний
200 мл
На мигдальному молоці
200 мл
Кава без кофеїну
Кава без кофеїну
Американо
150 мл
З молоком
200 мл
З вершками
200 мл
Чай
150 мл
Мед для чаю
50 гр
Лимон к чаю
15 гр
Холодні закуски
Буррата
250 гр
Ніжний італійський сир з молока буйволиці. Подаємо з рукколою та томатами черрі.
Вітелло тоннато
240 гр
Ніжна телятина медіум прожарки під соусом тоннато (соус з додаванням анчоусів), подаємо з зеленню, томатами черрі та каперсами
Запечений перець з фетою
250гр
Солодкий запечений перець з сиром фета під соусом песто
Соковита телятина обсмажена в соусі териякі з бобами едамаме, печеним перцем та томатами чері, зі свіжою зеленню рамен під пармезаном
Цезарь з індичкою
280 гр
Свіжий рамен під соусом Цезарь з вяленими томатами , артішоками та ніжною індичкою сувід. Прикрашаємо перепелиними яйцями
Салат з тунцем та креветками
280 гр
На мусі з авокадо та зелені під соусом айолі подаємо обсмажений тунець в кунжуті та королівські креветки з томатами черрі
Салат з морепродуктами та еспумою з пармезану
280 гр
Свіжа зелень з авокадо, томатами черрі, заправлена японським майонезом та тобіко з коктейлем із морепродуктів : королівські креветки, кальмари, гребінці. Подається з еспумою з пармезану
Перші страви
Диво-рибна юшка
300 гр
Запашний суп з судаком, білими грибами та овочами з додаванням вершків
Курячий бульон
350 гр
Ароматний бульон на основі курячих стегон з яйцем пашот, морквою, солодким перцем на зеленню
Буйабез
350 гр.
Пряний суп з лососем, чорноморськими мідіями , кальмарами, хвостами королівскої креветки з додаванням пасти Різоні, анісу, часнику, базиліку та моркви на томатній основі
Крем суп гарбузовий з креветкою
300 гр.
Ніжний гарбузовий суп з креветкою на грилі з додаванням вершків та тайської пасти. Можно регулювати гостроту страви. Подаємо з хрустиками з лавашу
Борщ український з телятиною
350 гр
Подаємо з салом, сметаною, часниковим маслом и чіабаттою
Мясо гриль
Каре ягняти
100 гр.
Спина ягняти
100 гр
Подаємо з запеченою картоплею з розмарином
Стейк Рібай з мармурової яловичини (Аргентина)
100 гр
Філе міньон
250 гр
Подаємо з соус демі глас та шпинатним соусом
Пепер-стейк з яловичини
250 гр
Соковитий стейк міньон, подаємо з запеченою картоплею в фользі та вершково-перцевим соусом
Медальони зі свинини
260 гр
Запечені в беконі з соусом блю чіз, подаємо з молодою картоплею
Ципля Тапака
250/50
Половина ципля обсмажена до золотистої скоринки з соусом аджика
Морепродукти
NEW!!! Сет з морепродуктів
1000 гр
Входить : <br>- рапани запечені під сиром - 3 шт <br>- кальмари в териякі - 3шпажки <br>- креветки в темпурі - 7 шт <br>- котлети з краба - 2 шт <br>- соус тар -тар - 1 шт <br>
Рапани запечені
160 гр.
Рапани в ніжному вершковому соусі з печерицями запечені під сиром На порцію 3 Шт
Мідії запечені (Чилі)
12 шт.
Чорноморські мідії запечені з томатами, маслинами та беконом під сиром На порцію 12 Шт
Риба гриль
Філе дорадо з соусом біск та овочами нуазет
250 гр
Подаємо з овочами альденте: гарбуз, помідор та кабачок
Філе лосося з авокадо гриль та соусом біск
250 гр.
Стейк з осетра
100 гр
Барабулька
250 гр
Барабулька обсмажена в кукурузному борошні до золотистої скоринки
Домашня паста
Паста карбонара
300 гр.
Яєчні тальятеле з беконом в вершковому соусі, прикрашаємо яєчним жовтком та пармезаном
Паста Чотири Сира
300 гр.
Яєчні тальятеле в вершково-сирному соусі (пармезан, моцарела, дорблю, фета)
Бургери та котлети
Котлетки з краба
200 гр.
Соковиті котлети з мяса сніжного краба з королівськими креветками, зеленою цибулею та яйцем. Подаємо з зеленню, на порцію 2 шт
Котлети з індички
350 гр
Ароматні котлети з індички з вершковим маслом та зеленню. Подаємо з картопляним пюре
Біфстроганов з пюре
350 гр
Тушкована телятина з печерицями та цибулею в вершковому соусі з картопляним пюре
Біфстроганов з гречкою
350 гр
Блю чіз чікен бургер
400 гр
Котлета куряча змащена соусом блю чіз, з додаванням бекону, запеченої груші, листя салата айсберг, свіжого помедору. Подаємо з сирними картопляними діпами та соусом до картоплі.
Біф чедер бургер
400 гр
Котлета з яловичини та дуже багато сиру чедер. Додаємо бекон, листя салата айсберг, слабосолоний огірок, свіжий помідор.
Азія та Вок
Креветки в темпурі
7 шт
Подаємо зі свіжою зеленню та соусом тар тар
Яєчна лапша WOK
350 гр.
Готуємо з соковитими курячими стегнами, королівськими креветками, китайською капустою, омлетом та морквою з додаванням соєвого, устричного соусів та кім чи
Смажений кальмар на шпажках
230 гр
Кальмар обсмажений в соусі териякі, подаємо зі шпинатом та гливами На порцію 3 Шт