Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Вершковий пломбір на основі вершків, молока, жовтків, невеликої кількості цукру та великої кількости стручкової ванілі.
Фісташка
350 мл
Яскравий насичений смак фісташки на основі ніжного вершкового пломбіру.
Сорбет манго та маракуйя
350 мл
Соковите пюре манго з додаванням маракуйї і невелікої кількості цукру.
Банан з шоколадом на кокосовому молоці
350 мл
Пюре стиглих бананів з додаванням чорного бельгійського шоколаду на основі кокосового молока.
Кокос з чіа
350 мл
Безлактозне морозиво. М'якоть кокоса з додаванням насіння чіа на основі натурального кокосового молока.
Тортики порційно
Сан-Себастьян ( Баскський чізкейк :)
Чізкейк з ніжного крем-сиру. Він має градієнту текстуру, чим ближче до центра, тим ніжніша текстура. Легкий ванільний смак. Карамельні нотки ближче до верхівки.
Наполеон-пломбір
Бріджит Джонс
Нижній шар це ніжне шоколадне суфле, яке має вкраплення світлої молочної карамелі, а покрите суфле збитим карамельним кремом з вершкового сиру. Вкритий торт ганашем з молочного шоколаду.<p>Важливо: в цьому торті ми не використовували пшеничного борошна.
Випічка
Сінабон
Булочка зі здобного тіста у якому дуже багато кориці та велика кількість крему з вершкового сиру зверху.