Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Салат з тигрових креветок з авокадо під соєво-медовим соусом
250г
Салат із сиром Buche de Chèvre та вишневим конфі
280 грм
Французский козий сыр Chevrette, груша, миндаль, сельдерей и салатные листья
Салат з курчам , пармезаном та горіхами
300г
Салат зі свіжими овочами в оригінальному соусі
250 грм
Салат з кіноа, грильованим авокадо та томатами З Пармезаном
350грм
Салат зі свіжою полуницею , качиним прошуто та вершковою страчателлою
280гр
Гарячі закуски
Свіжа спаржа , злегка грилована, з сирним соусом та анчоусами
180 г.
Попкорн із креветок з соусом спайсі-айолі
150 г.
Філе креветок жарене у темпурі. <br>Подається с двома соусами : соусом спайсі айолі на основі вершкового йогурту та печеного перцю чілі, та соусом унагі на основі Васабі
Виноградні равлики по-Бургундськи
140г
Виноградні равлики по-Діжонськи
140г
Сир Камамбер на грилі
190г
Кіш Лорен с шинкою, шпинатом та фетою
150 г.
Зелена спаржа з рисовою еспумою та щучою ікрою
250 г
Баклажан запечений з соусом Теріякі та тахіні пастою
180г
Грилована спаржа з пармезаном
150 г.
Карпаччо з морського гребінця на горіховому соусі
125г р
Картопляний пиріг з восьминогом та фенхелем
300г
Картопля обсмажується по домашньому, та запікається з восьминогом ,сиром Камамбер,фенхелем , спайсі айолі та спеціями. <br>Подається з томатами кімчі.
Супи
Консоме з курячим філе, пастою капеліні та овочами.
300г
Зелений борщ зі свіжим шпинатом, щавлем та телятиною
350 гр.
Французький рибний суп на бульйоні Біск з восьминогом , лангустином , креветками та лососем
380 г
Гарбузовий крем -суп з сиром ДорБлю та гарбузовим насінням
300г
Рибні страви
Дорадо на пару зі спаржевою квасолею та соусом Дор Блю
320 г
Котлета по-Київські з Дорадо та Сібаса з сезонними овочами
340г
Котлета візуально виглядає як котолета по Київськи, але з філе Сібаза і Дорадо, усередині вершкове масло із зеленню та базиліком.
Восьминіг з селеревим велюте та цибулевим конфі
320 г.
Восьминіг з картопляним гратеном та спайсі айолі
350 г.
Дорадо на гарбузово трюфельному пюре з базиліковим соусом
320 гр
Сібас за рецептом Поль Бакюза
350 грм
Лосось стейк в апельсиновому теріякі з тальятелле з цукіні та картопляними чіпсами.
380 грм
Морепродукти
Гребінці з кремом з авокадо та апельсиново-імбирним соусом
210г
Бретонські креветки з чілі, білим вином та вершково-сирним велюте
200г
Креветки обсмажуються на оливковій олії з прованськими травами, потім запікаються у вершках із Пармезаном та соусом Кімчі.
Філе Міньйон з овочевим велюте та соусом з копчених каперсів
350г
Стейк з язика телятини з трюфельно-картопляним кремом, грибами та соусом Demi Glace
280г
Половина кукурудзяного курчати з скоринкою із соусу Теріякі
450 гр
С молодым картофелем
Качина грудинка з копченим яблуком та карамелізованим фенхелем
350.гр
Стейк із щоки телятини з пастою Орзо та трюфельно-м'ясним соусом
400г
Яловича щока, томлена зі спеціями, і підпечена з соусом унаги. <br>Паста Орзо готується за принципом різотто, з пармезаном та вершковим маслом.
Качина ніжка confit з соусом tartufo та полентою
420 гр
Пасти , спагеті , равіолі
Спагеті Карбонара з шинкою, беконом та яєчним жовтком
350г
Желток подается отдельно
Спагетті в хрумкому Парміджано з трюфельним тартаром
280 грм
Тальятелі Fruits de Mer з лососем, тигровими креветками та кальмаром у вершково -сирному соусі.
300 грм
Равіолі з качкою та соусом з білих грибів.
250 г
Паста з кукурудзяним курчам з вершково-пряним соусом ,сиром та прошутто
450гр
Тартільоні з грибами Сморчками з трюфельно -вершковим соусом
285гр
Десерти
Десерт GRAND PRIX : Профітролі з ніжним англійським кремом, білим та чорним шоколадом
290г
Найпопулярніший десерт нашого ресторану з дня відкриття !
Профітролі з соусом із манго та білим шоколадом
210 грм
Золота подарункова коробочка для десерту Grand Priix
1 шт
Французький яблучний пиріг, подається з морозивом та карамельним соусом.
280г
У яблучного пирога основа з ніжного листкового тіста з делікатним англійським кремом , запечені яблука з корицею . Подається з карамельним соусом власного виробництва та вершковим морозивом
Баскський чізкейк із солоною карамеллю
225гр.
Випічка
Французький багет власної випічки
80г
Чіабатта власної випічки
110г
Ароматна сирна булочка власної випічки
50г
Гарніри
Картопля по-домашньому
200г
Картопля фрі
150г
Овочі гриль
200г
Картопляне пюре
250г
Картопляне пюре з трюфелем
200г
Печена картопля з брокколі та беконом
200г
Полента з в'яленими томатами
250г
Батат фрі з копченою паприкою,пармезаном та соусом Блю Чіз