Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Веганський смузі боул з полуницею, насінням чіа, чіпсами з кокосу та гранолою
Сирники з трюфельним медом
220гр
Мінімальний вміст муки, ніжна текстура, хрустка скоринка. Подаємо з лабне та трюфельним медом
Оладки з яблуками у клиновому сиропі з кунжутними чіпсами
0,300
Вареники з вишнями
260гр
Тоненьке тісто та багато начинки, наші малюки, як спогад з дитинства, подаємо в солодкому вишневому соусі
Ліниві вареники зі сметаною та курагою
300гр
Подаємо з солодким підсмаженим насінням соняшника, медовими сотами та сметаною
Смузі боул з манго
220гр
Веганський смузі боул на кокосовому молоці, з кешю та гранолою
Млинці з солодким сиром
220гр
Маленькі налисники з солодким сиром всередені, запечені до хрусткої скоринки
Сирники з ягідним кюлі
250гр
Мінімальний вміст муки, ніжні сирники з апельсиновою цедрою подаємо з сезонною ягодою
Гранола з кокосовим йогуртом та фруктами
250гр
Гранола без цукру та меду, з горіхами, чорносливом, курагою та насінням. Подаємо з кокосовим йогуртом та фруктами
Несолодкі сніданки
Авокадо тост
190гр
Розімятий авокадо з соком лайма, кінзою та чілі на теплому хлібі. Можна додати яйце-пашот, сир, шпинат та інш.
Великий сніданок вегана
300 гр
Ніжний скрембл із тофу, хрустка квасоля,томати,броколі,авокадо та кіноа
Шакшука
420гр
Традиційний східний сніданок подаємо з кінзою, чілі, фетою та теплим хлібом
Омлет з сиром брі
350гр
Вершковий, ніжний омлет з розплавленим брі всередені. Подаємо з салатом із рубленої зелені з мигдалем
Яйце-пашот до авокадо тосту
50гр
Авокадо
40гр
Додай до сніданку
Хумус
40гр
Додай до сніданку
Шпинат
30гр
Додай до сніданку
Сир брі
50гр
Додай до сніданку
Фета
30гр
Додай до сніданку
Артишок маринований
30гр
Додай до сніданку
Підсмажений халумі
30гр
Додай до сніданку
Горгонзола
30гр
Додай до сніданку
Перець
50гр
В'ялені томати
40 гр
Яйце перепелине
1 шт
Міні салат до омлету
60 гр
Закуски
Гуакамоле з чіпсами
240гр
Хумус з печеним часником
200гр
Ніжний хумус з печеним часником та перепелиним яйцем подаємо з чапаті
Чапаті
1шт
Плоский коржик з борошна атта
Хліб
2шт
Паратха
1шт
Ситний, вершковий, багатошаровий коржик
Лабне
50 гр
Рол з паштетом із сочевиці
1 шт
Хліб Гайя
1шт
Салати
Табуле з кіноа та мусом із авокадо
320гр
Рублена зелень з кіноа, манго, чілі, мигдалем на мусі із авокадо та йогурту. Ідеально доповнює рол з паштетом із сочевиці
Салат з печеним баклажаном та горіхами кешью
0.250гр
Подаємо з сиром Шевро
Зелений салат з едамаме, броколі, авокадо
250гр
Великий зелений салат з перепелиними яйцями та бринзою
Салат з кіноа, бринзою та авокадо
270 гр
Перші страви
Крем-суп із сочевиці
360гр
Смачний та корисний, поживний суп із сочевиці з пряними східними спеціями. Подаємо з лабне
Мінестроне
300гр
Насичений, густий, томатний мінестроне з песто та пармезаном
Рамен
300гр
Ароматний азіатський грибний суп з місо, водоростями вакаме, локшиною, омлетом і тофу
Крем-суп з гарбуза з пряним маслом та пармезаном
360гр
Ароматний гарбузовий крем-суп з кіноа та пармезаном. Подаємо з гарбузовим насінням
Основні страви
Ізраїльський кус-кус
275гр
З трюфельною пастою та пармезаном
Тортеліні з сочевицею
300гр
Під густим соусом з білих грибів
Камамбер з соусом із зелених яблук і тархуна
260гр
Стейк з молодої цвітної капусти
300гр
Пікантна, смажена з імбиром, лимоном та чілі. Подаємо на хумусі, посипаємо фісташками
Крокети з батату
285гр
Спрінг роли з паштетом
320гр
Хрусткі роли з тіста філо, начинка із фірмового паштету з сочевиці, горіхів та грибів
Тальятелле з білими грибами та єрінгами
300гр
Паста тальятелле в насиченому грибному соусі з ароматними білими грибами та сезонними лисичками
Лазанья
350гр
Запашний фарш, солодкі томати, ніжний бешамель. Поживна на смачна лазанья!
Авокадо на грилі
220гр
Печений авокадо подаємо з ніжним лабне та томатною сальсою
Теплий зелений боул
350гр
Великий, зелений, сбалансований! Шпинат, печений авокадо, боби едамаме, броколі, огірок та дві кульки фалафелю
Бургер з халумі
0,475грм
Соковитий бургер з підсмаженим сиром халумі, цукіні, печеними перцем та хрусткою руколою та сирний соус.Подаємо з бататом фрі
Брюссельська капуста з горіхами пекан та шпинатом
230гр
Пікантна кисло-солодка капуста, підсмажена на сильному вогні зі шпинатом, чілі, вяленою журавлиною та горіхами пекан. Подаємо з ніжним, охолоджуючим лабне
Хумус з зеленими овочами
360гр
Спаржа ,брюссельська капуста ,зелений горошок
Гречотто с артишоками
350гр
Готується по технології різотто, з білим вином, вершками та пармезаном. Подаємо з горгонзолою, артишоками, та сирною піною
Фалафель з хумусом
400гр
Готуємо з кабачків, нута, кінзи та спецій. Подаємо з чапаті, хумусом та битими огірками
Запечений буряк, кисленька малина та солодкий манго
Вода Pirin 0,7
700мл
Вода Моршинська 0,5
500мл
Вода Моршинська 0,75
750мл
Detox Green коктейль
300мл
Смузі протеїн чорниця манго
350гр
Лимонад грейпфрут огірок базілік
250мл
Огірок-селера-лимон-петрушка
250мл
Напівфабрикати
Сирники Гайя
280гр
Жаримо на розігрітій пательні з 3ьох сторін до румяної скоринки, доводимо до готовності в духовці 180*С 5 хвилин. Рекомендуємо з нашим ягідним кюлі, а також нутелою, медом, сметаною. <br>Склад стави: сир зернистий 15%, мука, жовток, цукор, апельсинова цедра, ваніль стручкова. <br>Умови зберігання: при -18*С не більше 50 днів. <br>Не підлягає повторній заморозці.
Млинці з солодким сиром
300гр
Рекомендуємо переложити в керамічний посуд або якийсь інший спеціальний для запікання. Викладаємо млинці в один ряд, додаємо кокосове молоко (бо воно жирніше звичайного) або трохи кулінарних вершків. <br>Запікаємо в розігрітій до 180*С духовці 5 хвилин
Спринг роли з паштетом із сочевиці
5шт
Спосіб приготування: <br>дати відійти після заморозки 10 хвилин при кімнатній температурі. Бризнути трохи оливковою олією або змазати яйцем, зачекати 5 хвилин. Запікати в розігрітій до 180*С духовці 12-15 хвилин.
Вареники з вишнями
200гр
Варити в киплячій воді до того, як вареники піднімуться на поверхню. Після цього, забираємо з вогню та чекаємо ще хвилинку. <br>Склад страви: тісто-вода, мука; начинка-вишня, цукор. <br>Умови зберігання: при -18*С не більше 30 днів.
Сырники Гайя
500гр
Обжариваем на разогретой сковороде с 3ёх сторон до румяной корочки, доводим до готовности в разогретой до 180*С духовке 5 минут. Рекомендуем с нашим ягодным джемом или трюфельным мёдом, а также нутеллой, сгущенкой, сметаной. Приятного аппетита! <br>Состав блюда: творог 15%, мука, желток, сахар, апельсиновая цедра, ваниль стручковая. <br>Условия хранения: в морозильной камере при температуре -18*С. <br>Срок хранения: 50дней. Не подлежит повторной заморозке.
Вареники з вишнями
550гр
Cook in boiling water until the dumplings rise to the surface. After that, we take it off the fire and wait another minute. <br>Composition of the dish: dough-water, flour; cherry filling, sugar. <br>Storage conditions: at -18*С no more than 30 days. <br>
Фалафель
330гр
Запікаємо в розігрітій до 180*С духовці 12-15 хвилин. <br>Якщо є можливість, можна обжарити фалафель в маслі кілька хвилин до запікання в духовці. <br>Склад страви: нут, кабачки, кінза, петрушка, сіль гімалайська, зіра, коріандр. <br>Умови зберігання: при -18*С не більше 50 днів.