Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Гарбузовий крем-суп на овоячевому бульоні, запечений буряк, рослинні вершки, хлібці власного виробництва
Карпачо з буряка
Запечений у солі соковитий буряк,пікантна рукола, карамелізована груша, волоський горіх, сир тофу та фірмовий соус з додаванням меду, лимону та олії
Суп з білими грибами
Овочевий бульон, білий гриб, шампіньони, коріння селери, морква, картопля. Подаємо зі свіжою зеленню
Ньокі з гарбуза із запеченним буряком
Ньокі з гарбуза та картоплі, запечений в солі буряк, запечений гарбуз та рослінні вершки
Картопляні деруни із вершково-грибним соусом
Готуємо без яйца на рослинних вершках
Локшина фунчоза з рисовими чипсами
Локшина фунчоза з рисовими чипсами
Ризото з білими грибами
Безмежно ніжне та ароматне ризото з білими грибами, ріпчастою цибулею, часником, устричним соусом та рослинними вершками
Сніданки
Млинці з сиром із соусом сабайон та карамеллю
Сирники зі сметаною та медом
Омлет з курячим філе
Пишний омлет з курячим філе, руколою та томатами чері під оливковою олією
Фірмовий сніданок Фанконі з ковбасками
Яєчня з двох яєць, ковбаски зі свинини власного виробництва, печериці, червоний томат, хрумка чіабата, шпинат та кетчуп
Омлет з лососем
Пишний омлет з молосольним лососем, руколою та томатами чері під оливковою олією
Перші страви
Улюблений червоний борщ
Подаємо із смальцем, часником, грінкою бородинського хліба та домашньою сметаною.
Рибна юха з лососем та тилапією
Подаємо з соусом саламур
Домашній курячий суп з локшиною
М'ясо та птиця
Стейк Рібай, 100 гр.
Ціна вказана за 100 гр.! <br>Подаємо із соусом Блек пеппер та деміглас
Домашні курячі котлети
Подаємо з картопляним пюре
Соковиті м'ясні котлети
Подаємо з картопляним пюре
Куряча грудка зі шпинатом у вершковому соусі
Стейк зі свиної шиї
100 гр.
Подаємо з томатною сальсою
Стейк Fanconi з молочної телятини
Подаємо з соусом деміглас
Стейк Філе міньйон
Подаємо з соусом деміглас
Курячі крильця в глазурі
Подаємо з соусом солодкий чілі
Бургер з курячою котлетою
Ніжна, свежеспечена булочка, соковита котлета з курячого філе, фірмовий соус (з додаванням меду), тостовий сир, айсберг, томат, маринований огірок та цибуля
Бургер з яловичою котлетою
Ніжна, свежеспечена булочка, соковита котлета з відбірної яловичини, фірмовий соус (з додаванням меду), тостовий сир, айсберг, томат, маринований огірок та цибуля
Курча на грилі
Обсмажене на мангалі курча, шпинат, томати черрі, картопля, часник та соус песто
Шашлик зі свинини
Подаємо з томатним соусом
Риба та морепродукти
Одеські биточки з тюльки
Подаємо з соусом айолі
Кільця кальмара з соусом айолі
Соте з морепродуктів
Морський гребінець, чорноморська мідія, тигрова креветка, кальмар, хрумка чіабата, томати чері та вершковий соус
Лосось у вершковому соусі з червоною ікрою
Хвости тигрових креветок у анісовому соусі
Вісім тигрових креветок, вершкове масло, самбука, аніс, часник, зелень та томати конкасе. Подаємо з лимоном
Стейк з лосося з печерицями та стручковою квасолею
Особливе поєднання запеченого філе лосося під медово-гірчичним соусом зі стручковою квасолею та печерицями. Подаємо з лимоном
Смажені чорноморські бички
Подаємо з лимоном
Паста власного виробництва
Паста з куркою та печерицями
На вершковій основі з додаванням часнику, цибулі, білого вина та пармезану
Паста з куркою та печерицями
Лінґвіне
Спагетті
Тальятеле
Паста Карбонара
Паста Карбонара
Лінґвіне
Спагетті
Паста з італійськими сирами та трюфелем
Паста з італійськими сирами та трюфелем
Спагетті
Тортільоні
Лінґвіне
Паста з морепродуктами
Кальмар, чорноморські мідії, тигрова креветка, паста власного виробництва, вершкове масло, біле вино, томати черрі, базилік, зелень та часник
Паста з морепродуктами
Лінґвіне
Спагетті
Тальятеле
Равіолі з м'ясом курча
Подаємо з трюфельною пастою та вершковим маслом
Лазанья з м'ясом індика під сирним соусом
Паста з лососем
Ніжна та витончена паста на вершковій основі із філе лосося, з тонкими відтінками часнику та зелені. Подаємо з томатами чері.
Паста з лососем
Лінґвіне
Тальятеле
Салати
Домашній овочевий салат
З помідорами та огірками, цибулею, часником та домашньою олією
Салат із теплою телятиною та карамелізованою грушею
Яловиче філе, вершкове масло, карамелізована груша, пряна рукола, салатний мікс, томати черрі та фірмовий соус, з додаванням бузини
Салат грецький
Будьте обережні, маслини та оливки з кісточками. <br> <br>Стиглі огірки, болгарський перець, червоний помідор, біла цибуля, сир фета, плоди та почки каперсів під фірмовою заправкою, з додаванням прованських трав. <br>
Салат Цезар Fanconi
Класичний рецепт Цезаря Кардіні з деякими додатками від нашого шеф-повара
Салат Цезар з креветками
Класичний рецепт з додаванням тигрової креветки
Салат з малосольним лососем та авокадо
З перепелиними яйцями, червоним томатом, міксом зелені та фірмовим соусом, з додаванням гірчиці та меду
Салат з морепродуктів
Кальмар, чорноморська мідія, морський гребінець, тигрова креветка, томати черрі, ромен, шпінат, кунжут, боби едамаме та фірмовий соус з додаванням лемонграсу та манго
Закуски
Карпачо з філе телятини
Подаємо із хрумкою руколою, пармезаном, каперсами та грінками зі житного хліба під фірмовим соусом з додаванням меду, гірчиці, трюфеля, лимонного фрешу та оливкової олії
Сулугуні в лаваші
Із зеленю та стиглими томатами
Малосольний оселедець з відвареною картоплею
З білою та зеленою цибулею, домашнім вершковим маслом та смаженою олією
Сирна тарілочка
Камамбер, пармезан, дор-блю, сир з волоським горіхом, ементаль та мед