Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Сирники томлені в соусі з кокосового молока та білого шоколаду з міксом сезонних ягід/ фруктів, подрібненим карамелізованим мигдалем та насінням чіа, грецьким йогуртом та манго соусом
Френч тост з беконом, бананом та арахісовим маслом
Дуже ніжні запечені два шматочки бріошу, між якими карамелізований банан, смажений бекон, та арахісова паста
Закуски
Тартар яловичина з трюфельним соусом
190 г
Вирізка маринована в трюфельному соусі замішана з в'яленими чері. <br>Викладаємо на подушку з Філадельфії та оливковий тапенад
Тартар тунець з грушею та кремом унагі
190 г
Тунець маринований в свіжому імбирі <br>Солодка груша в кунжутній заправці. <br>Викладаємо на подушку з унагі крему (філадельфія та домашній унагі) <br>Прикрашаємо кунжутом, норі цедрою лимона та листям сушеної півонії
Тако з куркою
Тако з куркою маринованою у спеціях тандурі та цедрою апельсину. Вершковий соус дор блю та брі. Карамелізована цибуля на м'ятному лікері. В'ялені чері, мікс зелені. Поливаємо трюфельно-кунжутним сиропом на основі огави.
Тако з креветкою
250г
Тако з обсмаженою креветкою, мусом з авокадо, міксом зелені, томатною сальсою та соусом кукурудзяний чилі.
Тако з тунцем та артишоками
225 г
Тако з тунцем татакі, грильованим артишоком, мусом з авокадо, чіпсами норі, бобами едамамі та спайсі майонезом.
Тако з сібасом
210 г
Тако з ніжним сибасом у фреші лайма, міксом салату, томатною сальсою, артишоком, кінзою та соусом зелений чилі.
Артишоки гриль з кремом з баклажану
205 г
Мариновані артишоки гриль на подушці з <br>крема з баклажану, який містить в складі тахіні пасту, мед, та мус з запеченого баклажану, посипані чебрецем, чилі слайсами, дробленим солодко-солоним мигдалем та цедрою лайма.
Батат фрі з морським айолі
150 г
Обсмажений батат фрі з морським соусом айолі з додаванням вакаме, норі, анчоус, та цедри лимону. Прикрашаємо зеленим маслом з базиліку.
Креветки в темпурі з кукурудзяним чилі
150 г
Обсмажені креветки у темпурі з пудрою вакаме та анчоусу. Подаємо з соусом кукурузний чилі.
Копчені чері
Чері, мариновані з кардамоном, корицею та цукром, обпалені на вогні, <br>Подаємо з зеленим маслом та кунжутом
Цвітна капуста з кремом з баклажану
Цвітна капуста, смажена з часником та чебрецем, на подушці крему з баклажану, посипана битим горіхом та сальсою з фініку
Татакі тунець з манго чатні
Обсмажений стейк тунця, салат чука, горішки та манговий чатні
Салати
Салат з лососем, кремом філадельфія та авокадо
290 г
Салат зі слабосоленим лососем, авокадо, чері, броколі, стручковою квасолею, кремом Філадельфія, міксом зелені та кедровими горіхами. Подаємо на подушці із соусу вінегрет.
Зелений салат з халумі
230 г
Салат з обсмаженим сиром халумі, тонкою соломкою манго, стручковою квасолею, слайсами огірка, в'яленими чері та міксом зелені, заправлений тайською заправкою на основі фрешу лимона, фінікового сиропу та рибного соусу. Подаємо на подушці з мангового вінегрету
Салат з копченим буряком, лабне та грецьким горіхом
Мікс салату з копченим буряком в соусі з випареного фрешу буряка, волоський горіх та оливкова олія.
Маринований сібас, ківі, червона редька, кінза та емульсія з зеленої цибулі (яйце, олія оливкова та соняшникова, соевий соус, лайм фреш, сіль та перець)
Салат з копченою качкою
Мікс салату замішуємо з свіжою мʼятою, горіховим соусом на основі <br>кешью, волоського, мигдаля, фундуку, сухофруктів та апельсинового фрешу, додаємо філе помело, та тонко нарізані слайси копченої качки, доповнюємо карамелізованними горішками
Салат з кіноа та креветкою
Мікс Кіноа, мʼяке яєчко, мікс салату, креветка , та свіжий огірок все це на подушці з соусу дзадзикі , прикрашаємо кунжутом та норі
Суп
Пайтан рамен з куркою, жовтком, кимчи та кріспі чілі
Філе міньйон прожарювання medium rare із вершково-трюфельним соусом, бланшованими броколі та стручковою квасолею, в'яленими чері та печеною червоною цибулею
Птітім в кокосовому соусі кім чі зі стейком лосося
Птітім в пікантно вершковому лемонграсс- каррі соусі, стейк лосося, мікс зелені та вялені черрі
Чікен фрай бургер
Булочка бріош, крем -філадельфія, сирний соус-чедер, маринована курка в паніровці, червона цибуля, мікадо та мікс салату.
Бургер із креветкою
300 г
Два міні-бургери в бріоші з обсмаженими креветками, айолі-кімчі, бейбі шпинатом та огірками кімчі. Подаємо з печеною, обсмаженою у фритюрі картоплею та соусом айолі-кімчі.
Стейк-бургер
350 г
Бургер у булочці бриош зі слайсами обсмаженого ростбіфа, соусом на основі тунця, базовим і копченим айолі, міксом салату, слайсами томату мікадо, маринованими огірками та пір'ям червоної цибулі. Подаємо з печеною, обсмаженою у фритюрі картоплею та соусом айолі.
Сом з соусом з мідій
Подаємо з броколі, стручковою квасолею та обугленною морковкою, на подушці з картопляного пюре та соусом з мідій .
Сальсіча
Сосиска власного виготовлення (свинина, гірчиця, фенхель, копчена паприка) Трюфельне картопляне пюре, соус чаркутері з каперсами з бузини, мариновані зерна гірчиці та петрушка
Боул з лососем
Хелсі боул з слабосоленим лососем, свіжим огірком, міксом салату, свіжими черрі, бобами едомаме, <br>половинкою авокадо, мʼяким яйцем та кіноа. <br>Подаємо с опаленим лимоном та мальдонською сіллю
Боул з креветкою
<br>Хелсі боул з обсмаженою креветкою, свіжим огірком, міксом салату, свіжими черрі, бобами едомаме, половинкою авокадо, мʼяким яйцем та кіноа. <br>Подаємо з опаленим лимоном, та мальдонською сіллю
Паста з сезонними грибами та трюфельним маслом
Готуємо на основі нашої крафтової пасти, додаємо соус на основі вершків пармезану, трюфельної пасти та сухого білого гриба. Доповнюємо обсмаженими сезонними грибами та трюфельним маслом
Паста з авокадо мусом та томатами
Готуємо на основі нашої крафтової пасти, додаємо мʼятий авокадо, трішки вершкового масла та жирні вершки. Доповнюємо обсмаженим міксом томатів ( вялені, свіжі, та копчені) подаємо з подрібненим сирим горіхом кешью та чебрецем.
Паста з рагу ягня, джемом з перців та пармезаном
Паста з двох видів борошна, томатний соус алла-водка, з джемом з печених солодких перці, рагу з ягня та пармезаном
Паста з прошуто, беконом та соусом дор блю
Готуємо на основі нашої крафтової пасти, додаємо соус сирний дор блю, доповнюємо обсмаженим беконом та прошуто. Прикрашаємо чебрецем та свіжезмолотим перцем
Десерти
Брауні з мальдонскою сіллю
160 г
Брауні на основі чорного шоколаду з горішками кеш'ю. Подаємо з ванільним морозивом, кремом шантильї та солено-солодкими горіхами. Oн зе топ мальдонська сіль
Французька грінка з карамелізованим бананом, солоною карамеллю та морозивом
230 г
Французская гренка из бриоши c карамелизированным бананом, мороженым со сгущенкой, соленой карамелью и солено-сладким миндалем.
Сирок матча-шоколад з фicташкою та вишневою начинкою
Начинка складається с ніжного маскарпоне, та сиру і вологого кислого вишневого кюлі. <br> <br>Все це в глазурі з матча - білого шоколаду, та фісташки.