Укр
boho bar
Відкриється о 12:00
Ексклюзивно у Bond Delivery

boho bar

boho bar
Відкриється о 12:00
Ексклюзивно у Bond Delivery

boho bar

  • вул. Рішельєвська, 5
  • 8.3 км
  • Чт. 12:00 - 20:00
Лимонад в подарунок

При замовленні на суму від 500 гривень до кожної страви лимонад в подарунок

Меню

Легкі страви та закуски

Сендвіч зі свининою
Сендвіч зі свининою
Подовий хліб, гуцульський соус, карамелізована цибуля, обсмажена свинина, перчений соус, сир чедер та огірок кімчі.
Поп-корн з курки
Поп-корн з курки
Обсмажене куряче філе в темпурі та замішане у соусі чілі-айолі.
Поп-корн з креветок
Поп-корн з креветок
130 г
Обсмажена креветка в клярі та замішана у соусі чілі айолі.
Кесадилья з креветкою(оновлена)
Кесадилья з креветкою(оновлена)
Тортилья, хвости тигрової креветки, сир чедер та моцарела, мікс салату, болгарський перець, соус чілі-айолі(гострий). Подаємо з лаймом та кінзою.
Кесадилья з куркою(оновлена)
Кесадилья з куркою(оновлена)
Тортилья, курка карі, мікс салату, сир чедер. Подаємо з лаймом. Прикрашаємо кінзою.
Картопля фрі з трюфелем та сирним соусом
Картопля фрі з трюфелем та сирним соусом
Тартар з лососем
Тартар з лососем
Ніжні шматочки лосося, м'який авокадо, боби едамаме, томати черрі, мікс зелені.
Антипасті
Антипасті
Трюфельний фует, прошутто, маслини, оливки, вʼялені томати, сир брі, пармезан та мікс зелені .

Салати

Наш Цезар з куркою
Наш Цезар з куркою
Лист рамена, томати чері, перепелине яйце, соус цезар, обсмажене куряче стегно. Присипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо рисовими чіпсами.
Наш Цезар з креветкою
Наш Цезар з креветкою
Лист рамена, томати чері, перепелине яйце, соус цезар, обсмажені хвости тигрових креветок . Присипаємо тертим пармезаном і прикрашаємо рисовими чипсами.
Наш Цезар з лососем
Лист рамена, томати чері, перепелине яйце, соус цезар та слабо- солоний лосось. Присипаємо тертим пармезаном та прикрашаємо рисовими чипсами.
Салат з лососем
Салат з лососем
Шматочки лосося, стручкова фасоль, броколі, авокадо, мікс салатної зелені, томати чері.
Салат з куркою та вишнею
Салат з куркою та вишнею
Мікс салатної зелені заправляємо трюфельним соусом.Додаємо томати чері, картопляні дольки, запечену мариновану курку, слайси кабачку, сирний мус, мариновану вишню та перепелине яйце.

Бургери

Spicy Boho Burger
Spicy Boho Burger
Картопляна булка, карамелізована цибуля у червоному вині, моцарела, чедер, яловича котлета, перець халапеньйо, болгарський перець кімчі, соус барбекю. Подаємо з картоплею фрі та соусом барбекю.
Boho bar burger
Boho bar burger
Булочка бріош, яловича котлета середнього ступіню обсмаження(повідом нам, якщо бажаєш іншу ступінь обсмаження), карамелізована цибуля, помідор, солоні огірки, чеддер, бекон, соус домашній айолі. Подаємо з соусом барбекю та картоплею фрі.
Chicken burger
Chicken burger
Булочка бріош, куряча котлета зі стегна, карамелізована цибуля, помідор, солоні огірки, чеддер, соус домашній айолі. Подаємо з соусом барбекю та картоплею фрі.

Супи

Том Ям з морепродуктами
Том Ям з морепродуктами
Рибний бульйон з том ям пастою та кокосовим молоком. Лосось, креветки, мідії, рис, деревяні гриби, кінза та лайм.
Сирний суп з креветкою
Сирний суп з креветкою
Сирний суп з додаванням вершків, ріпчатої цибулі, креветки, дор-блю. <br>Подаємо зі злаковим хлібом.
Сирний суп з курчам
Сирний суп з курчам
Сирний суп з додаванням вершків, ріпчатої цибулі, курячого стегна су-від, дор-блю. <br>Подаємо зі злаковим хлібом.

Основні страви

Боул з куркою та авокадо
Боул з куркою та авокадо
Боул з лососем
Боул з лососем
Слабосолений лосось, рис басматі з міцуканом, маринований дайкон, боби едамаме, авокадо, свіжий огірок, крем-сир, норі, карамельний соус. Все це викладаємо рівномірно в бокс, а ти все змішаєш та насолоджуватимешся смаком.
Фетучині з куркою та грибами у вершковому соусі
Фетучині з куркою та грибами у вершковому соусі
Фетучіні з креветкою
Фетучіні з креветкою
Пасту фетучіні обсмажуємо на вершковому маслі з додаванням сиру дор блю. Тушкуємо з обсмаженими креветками. Подаємо з бобами едамаме, соусом песто. Посипаємо тертим пармезаном.
Куряче філе з морквяним пюре
Куряче філе з морквяним пюре
Куряче філе начиняємо шпинатом, моцарелою та вʼяленими томатами і запікаємо. Подаємо з ніжним морквяним пюре.
Фетучині з беконом та трюфелем
Фетучині з беконом та трюфелем
Паста фетучині, обсмажена ріпчаста цибуля та бекон, додаємо трюфельну сальсу та вершки. Присипаємо тертим пармезаном і додаємо жовток перепилиного яйця.
Стейк зі свинини з овочами
Стейк зі свинини з овочами
Стейк зі свинини маринуємо та обсмажуємо на грилі. Подаємо зі спаржею, томатами чері, морквою та королівськими печерицями запеченими в печі.

Солодке

Хрусткий Наполеон
Хрусткий Наполеон
Коржі листкового тіста з заварним кремом, солоною карамеллю та горіхами.
Баскський чізкейк
Баскський чізкейк
Ніжний чізкейк з карамелізованною скоринкою. Подаємо з ягідним джемом.

Склад меню та ціни вказує заклад