Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Пароль надіслано вам у смс, вайбер або Telegram.
Спочатку введіть код із повідомленняЦей код не збігається з кодом із повідомленняПід час авторизації сталася помилка. Повторіть спробу через декілька хвилин.
Введіть правильний номер телефону
Повторний дзвінок можливий через c.
Ми вам телефонуємо!
Дайте відповідь на дзвінок і виконайте інструкції робота
Ми не змогли зателефонувати на номер телефону. Перевірте, будь ласка, номер, або скористайтесь авторизацією через СМС
Дякуємо
Ви увійшли як
Увага
Авторизація з іноземним номером телефону можлива лише у мобільному застосунку Bond. Завантажити застосунок можна за посиланнями нижче:
Ніжний омлет з вершками та сиром бурсін. Подаємо зі свіжими томатами черрі, броколі, шпинатом та хлібом Альзас.
Сирники з кокосовим молоком
Сирники обсмажуємо та подаємо з соусом на основі кокосового молока та згущеного молока. Прикрашаємо фудндуком та гранолою.
Потужний сніданок
Два смажених яйця, мюнхенські ковбаски з цибулею та картопляними дольками, маринований огірок, томати кім-чі та мікс зелені. Подаємо з злаковим хлібом обсмаженим у яйці з моцарелою та чедером.
Легкі страви та закуски
Сендвіч зі свининою
Подовий хліб, гуцульський соус, карамелізована цибуля, обсмажена свинина, перчений соус, сир чедер та огірок кімчі.
Поп-корн з курки
Обсмажене куряче філе в темпурі та замішане у соусі чілі-айолі.
Поп-корн з креветок
130 г
Обсмажена креветка в клярі та замішана у соусі чілі айолі.
Кесадилья з креветкою(оновлена)
Тортилья, хвости тигрової креветки, сир чедер та моцарела, мікс салату, болгарський перець, соус чілі-айолі(гострий). Подаємо з лаймом та кінзою.
Кесадилья з куркою(оновлена)
Тортилья, курка карі, мікс салату, сир чедер. Подаємо з лаймом. Прикрашаємо кінзою.
Картопляна булка, карамелізована цибуля у червоному вині, моцарела, чедер, яловича котлета, перець халапеньйо, болгарський перець кімчі, соус барбекю. Подаємо з картоплею фрі та соусом барбекю.
Кордон блю бургер
Булочка бріош, котлета кордон блю(куряче філе з гірчицею, сиром моцарела, беконом та спеціями, паніровка з кукурузних пластівців, обсмажене у фритюрі), сир чеддер, соус з вершків та дор блю, маринований болгарський перець, карамелізована цибуля, соус солодкий йогуртовий. Подаємо з картоплею фрі та новим соусом BBQ.
Boho bar burger
Булочка бріош, яловича котлета середнього ступіню обсмаження(повідом нам, якщо бажаєш іншу ступінь обсмаження), карамелізована цибуля, помідор, солоні огірки, чеддер, бекон, соус домашній айолі. Подаємо з соусом барбекю та картоплею фрі.
Chicken burger
Булочка бріош, куряча котлета зі стегна, карамелізована цибуля, помідор, солоні огірки, чеддер, соус домашній айолі. Подаємо з соусом барбекю та картоплею фрі.
Супи
Том Ям з морепродуктами
Рибний бульйон з том ям пастою та кокосовим молоком. Лосось, креветки, мідії, рис, деревяні гриби, кінза та лайм.
Сирний суп з креветкою
Сирний суп з додаванням вершків, ріпчатої цибулі, креветки, дор-блю. <br>Подаємо зі злаковим хлібом.
Сирний суп з курчам
Сирний суп з додаванням вершків, ріпчатої цибулі, курячого стегна су-від, дор-блю. <br>Подаємо зі злаковим хлібом.
Основні страви
Боул з куркою та авокадо
Боул з лососем
Слабосолений лосось, рис басматі з міцуканом, маринований дайкон, боби едамаме, авокадо, свіжий огірок, крем-сир, норі, карамельний соус. Все це викладаємо рівномірно в бокс, а ти все змішаєш та насолоджуватимешся смаком.
Фетучині з куркою та грибами у вершковому соусі
Фетучіні з креветкою
Пасту фетучіні обсмажуємо на вершковому маслі з додаванням сиру дор блю. Тушкуємо з обсмаженими креветками. Подаємо з бобами едамаме, соусом песто. Посипаємо тертим пармезаном.
Яєчна локшина з креветкою
Ситна та насичена яєчна лапша з креветками. З додаванням курячого яйця, моркви, та пекінської капусти.
Яєчна локшина з куркою
Ситна та насичена яєчна локшина з куркою. З додаванням курячого яйця, моркви та пекінської капусти.
Куряче філе з морквяним пюре
Куряче філе начиняємо шпинатом, моцарелою та вʼяленими томатами і запікаємо. Подаємо з ніжним морквяним пюре.
Фетучині з беконом та трюфелем
Паста фетучині, обсмажена ріпчаста цибуля та бекон, додаємо трюфельну сальсу та вершки. Присипаємо тертим пармезаном і додаємо жовток перепилиного яйця.
Стейк зі свинини з овочами
Стейк зі свинини маринуємо та обсмажуємо на грилі. Подаємо зі спаржею, томатами чері, морквою та королівськими печерицями запеченими в печі.
Солодке
Хрусткий Наполеон
Коржі листкового тіста з заварним кремом, солоною карамеллю та горіхами.
Баскський чізкейк
Ніжний чізкейк з карамелізованною скоринкою. Подаємо з ягідним джемом.