Укр
Babel gardens
Відкриється о 10:00
Ексклюзивно у Bond Delivery

Babel gardens

Babel gardens
Відкриється о 10:00
Ексклюзивно у Bond Delivery

Babel gardens

  • вул. Василя Жуковського, 22
  • 7.7 км
  • Чт. 10:00 - 20:30
Меню

Сніданки

Шпинатний омлет
300 г
З томатами чері, міксом зелені та сиром пармезан.
Яйця Бенедикт
280 г
З крафтовими мафінами, беконом, міксом зелені та соусом Голандез
Млинці
Млинці
280 г
З вишневим соусом, сметаною та цитрусовим медом.
Сирники
280 г
З ніжним кокосовим кремом, манго та ягодами по сезону.
Злакова каша
Злакова каша
300 г
З дев`яти злаків, карамелізованим бананом та манго.

Холодні закуски

Ікра щуча
100 / 50 г
З житніми тостами.
Малосольний лосось у зелені
60 / 60 / 50 г
За технологією Гравлакс з тостами та кулькою вершкового соусу.
Асорті тапасів
320 г
З крем сиром, тобікою, хамоном, лососем та в'яленими томатами, артишоками.
Ікра з печених овочів
250 г
З теплим хлібом.
Класичний хумус
300 г
З вуаллю цукіні, печеним перцем та пітою.
Форшмак
Форшмак
150 г
На рисових чіпсах із тартаром свіжого огірка та медовим соусом.
Тюлька
250 г
З бородинськи хлібом, картоплею та цибулею
Сало малосольне
Сало малосольне
150 / 50 / 50 г
З тостами, солоним огірком, хроном та гірчицею.
Домашні соління
350 г
Томати, огірки, капуста, опеньки
Антипасті
200 г
Оливки каламата, артишоки, в'ялені томати та каперси.
Асорті сирів
160 / 90 г
Шевр-козячий, Камамбер, Дорблю, Маасдам.

Гарячі закуски

Тигрові креветки
200 г
У вершковому соусі.
Сир камамбер
250/50 г
У мегдальній стружці з соусом із чорної смородини
Рапани у вершковому соусі
150 / 50 г
Запечені під сиром.
Биточки з тюльки
Биточки з тюльки
300 г
З томатами, руколою та фермерською бринзою.
Панкейки з цукіні
320 г
З малосольним лососем та крем-сиром.

Салати

Салат з лососем та авокадо
250 г
З міксом салата, горіховим соусом, чипсами норі та кунжутом
Салат з прошутто та полуницею
250 г
З сиром Камамбер, міксом салата, манго та медово-полуничною заправкою
Салат з авокадо гриль
300 г
З руколою, в`яленими томатами, прошутто та медово-гірчичною заправкою.
Салат з печінкою курча за рецептом бабусі Бабеля
Салат з печінкою курча за рецептом бабусі Бабеля
350 г
Хрумкий мікс салату з печінкою курча, сиром дорблю, чері та медово-гірчичною заправкою.
Капрезе по-одеськи
260 г
З асорті одеських томатів, базиліком, моцарелою та соусом песто.
Салат Цезар
Салат Цезар
З томатами чері, соусом з печеного перцю, пармезаном та сицилійськими сухарями
Салат Грецький
250 г
З яблучно-базиліковою заправкою та тапенадом з маслин.
Салат з теплим курчам
Салат з теплим курчам
280 г
З авокадо, картоплею, томатами чері, трюфельним соусом і пряними сухарями.

Супи

Сарсуела
Сарсуела
400 г
Іспанський вершковий суп з морепродуктами та стружкою тунця.
Грибний крем-суп
Грибний крем-суп
350 г
З грибами та трюфельним маслом.
Борщ червоний
400 г
З квасолею та телятиною.
Гаспачо
310 г
Зі стиглих томатів, полуницею і сніжним крабом
Бульон
Бульон
300 г
З домашнього курчати з локшиною з цукіні, пастою та перепелиним яйцем.

Пасти

Паста з морепродуктами
400 г
Тальятеллі у вершковому соусі з тигровими креветками, м`ясом чилійских мідій, кальмарами, лососем та чорноморськими мідіями.
Паста 4 сири
300 г
Тальятеллі у вершковому соусі з додаванням 4 сирів: Пармезан, Дорблю, Маасдам і Фета.
Паста карбонара
320 г
Тальятеллі з обсмаженим беконом та салямі у вершковому соусі з додаванням жовтка та пармезану.
Паста з трюфелем та грибами
300 г
Тальятеллі у вершковому соусі з печерицями та додаванням трюфельної пасти.

Основні страви

Грилований лосось
200 / 100 / 50 г
З міксом зелені, яблучно-базиліковим соусом та кулькою вершкового дресингу
Дорадо
400 г
З шпинатом у вершках
Сібас
Сібас
400 г
З томленими овочами та хрумкою чіабаттою.
Фрикасе з морепродуктів
300 г
З панкейками із цукіні.
Скумбрія
350 г
З міксом зелені, томатами черрі, яблучно-базиліковою заправкою та соусом тар-тар
Кальмар гриль
350 г
З міксом зелені та яблучно-базиліковим соусом.
Київські котлетки
Київські котлетки
350 г
З пюре та вуаллю огірка
Половина курчати
Половина курчати
410 г
У часниково-горіховій скоринці з томатами та сиром фета.
Каре ягняти
350/100 г
У пряних травах з картоплею розмарин
Філе міньйон з полуницею та м'ятою
Філе міньйон з полуницею та м'ятою
250 / 50 г
З полуничним, яблучно-базиліковим, манговим соусами, сезонними ягодами та фісташками
Шашлик з телятини
250/120 г
З маринованим огірком, цибулею, зеленим горошком та домашнім кетчупом.
Антрекот з кістковим мозком
Антрекот з кістковим мозком
400 г
З хрумкою чіабаттою і перцем чилі.
Стейк із свинячої шиї
Стейк із свинячої шиї
400 г
З овочами гриль і соусом печеного перцю.

Гарніри

Овочі гриль
200 г
Картопля по-домашньому
200 г
З грибами.
Бейбі морква зі шпинатом
150 г
Картопля з розмарином
200 г
Картопляне пюре
200 г
Хлібний кошик
150 г
Піта
120 г
Хлібний кошик

Десерти

Чізкейк авторський
230 г
На шоколадному крамблі з ягодами по сезону та манго.
Медовик з вишнею
180 г
Медові коржі, ніжний цитрсовий крем, вишневе компоте з ромом.
Брауні
150 г
З фісташкою та кулькою ванільного морозива.
Торт Наполеон
160 г
З мигдальними пелюстками.
Тарт Лимоный
100 г
Хрумке сабле, ніжний лимонний курд, опалена меренга.
Крафтовий трюфель

Напої

Лимонад Лаванда
300 мл
Лимонад Вишневий
300 мл
Лимонад Дюшес
300 мл
Лимонад Персик+лайм
300 мл
Морс журавлиний
250 мл
Морс обліпиховий
250 мл
Домашній лимонад
250 мл
Домашній компот
250 мл
Фреш Апельсин
200 мл
Фреш Грейпфрут
200 мл
Coca-cola
330 мл
Моршинская
330 мл

Дитяче меню

Салат овочевий
150 г
С огурцом, томатами и оливковым маслом.
Бульйон
300 г
Из домашнего цыпленка с пастой и перепелиным яйцом.
Котлети з курчати як у мами
190 г
З картопляним пюре.
Нагетси курячі
200 г
Куряче філе, хрумка паніровка та соус з томатів.
Різнокольорові пельмені зі сметаною
200 г
Міні шашличкі
250 грм

Пакистанські страви

Шпинат
300 / 60 г
Тушкований з томатами мікадо, цибулею, спеціями. Подаємо з пітою, кінзою і перцем чилі.
Шпинат панір
300/60 г
Тушкований з томатами мікадо, цибулею, сиром папір. Подаємо з пітою, кінзою і перцем чилі.
Цвітна капуста
300 / 60 г
Тушкована з томатами мікадо, цибулею,спеціями. Подаємо з пітою, кінзою і перцем чилі.
Даль
300 / 60 г
Чорний нут тушкований з томатами мікадо, цибулею, спеціями. Подається з пітою.
Самоси
200 / 70 г
З овочами та соусом чатні.
Самоси сирні
200/50г
З зеленню та соусом чатні.
Самоси з баранини
200/50 г
З домашньою аджикою.
Пакури
170 / 70 г
Цибуля і картопля у клярі з горохового борошна. Подається з соусом чатні.
Печінка курча
380 г
У томатному соусі з імбирем, кінзою, перцем чилі i пiтою.
Курча караї
340 / 60 г
У томатному соусі з додаванням пряної кінзи, гострого перцю чилі та імбирю.
Кабаб
400 г
Подаємо з овочами гриль та перцем чилі, кінзою та маринованою цибулею.
Кабаб караї
340 / 60 г
У томатному соусі з додаванням пряної кінзи, гострого перцю чилі та імбирю.
Яловичі мізки
250 г
Тушковані з томатами мікадо, цибулею, спеціями. Подаємо з пітою, кінзою і перцем чилі.
Чікен бір'яні
300 г
Рис басматі, м'ясо курчати та спеції.
Мезе
360 г
З трьох видів східних закусок.
Салат Чат
320 г
З відвареного нуту, томатів мікадо, цибулі, кінзи та лимону.
Овочева нарізка
280 г
Огірки, томати, цибуля, морква, лимон.

Склад меню та ціни вказує заклад