First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
The password has been sent to you via SMS, Viber or Telegram.
First enter the code from the messageThis code does not match the code from the messageAn error occurred during authorization. Try again in a few minutes.
Please enter a valid phone number
A repeat call is possible through sec.
We are calling you!
Answer the call and follow the robot's instructions
We were unable to call the phone number. Please check the number or use SMS authorization
Thank you
You are logged in as
Warning
Authorization with a foreign phone number is possible only in the Bond mobile application. You can download the application using the links below:
Чорна булка бріош, котлета з яловичени, сир камамбер у паніровці, банан, соус з чорної смородини, соус медово-гірчичний. <br> <br>Подаемо з картоплею фрі та кетчупом
Бургер Барбікю
300 г
Класичний бургер, з яловичою котлетою фаршерованою сиром чедер, томати, маринований огірок, шпинат, соус барбікю, соус медово гірчичний, цибуля жарена у фритюрі. <br> <br>Подаемо з картоплею фрі та кетчупом.
Лосось, сир філадельфія, авокадо, свіжий огірок, 2 креветки в рисовому клярі, зверху поливаємо соус унаги та подаємо з руколою.
Теплий рол "Банзай"
300г
Вугор, лосось, сир Філадельфія, авокадо, ікра летючої риби. Сам рол обсмажуємо у рисовому клярі.
Теплий Рол "Оригамі"
300 г
Усередині ролі сир філадельфія та авокадо, потім обсмажуємо в рисовому клярі. <br>Зверху шапочки з лосося, вугря, снігового краба, всі шапочки в соусі спайсі і з ікрою летючої риби.
Рол "Асаі"
300 г
Усередині лосось, огірок, сир філадельфія, зверху викладаємо авокадо, водорості чука, подаємо на соусі з чуки.
Традиційний салат,який готуємо з класичних інгредієнтів:огірки,томати,солодкий перець,червона цибуля,оливки та звичайно сир Фета. <br>Заправляємо оливковою олією з додаванням спецій.
Салат Тайский
220 г
Кабачок обсмажений у фритюрі, томати, соус світ-чілі та маринована цибуля. Подаемо з бальзамічним кремом.
"Цезар" з курячим стейком
300 г
Хрумке листя рамена і айсберга, заправляються соусом з анчоуса. <br>Подаємо з хрусткими сухариками, перепелиним яйцем, томатом черрі, запеченим курячим стейком та беконом. <br>Перед подачею посипаємо натертим сиром пармезан.
Салат із ростбіфом
270 г
Мікс салату заправлений соусом пондзу із соєвого соусу та бальзамічного оцту. Яловича вирізка обсмажується з броколлі та помідорами чері. Подаемо з бальзамічним кремом.
Салат з тигровими креветками та грейпфрутом
300 г
Обсмажені 5 тигрових креветок в білому вині, у соевому соусі та часниковій олії, подаються з міксом салату, каперсами, томатами черрі, грейпфрутом та авокадо.Заправлені соусом Понзу на основі соєвого соусу та бальзамічного оцту.
Салат з лососем гравлакс, авокадо та сиром філадельфія
300 г
Мікс салату, оливки, томати черрі, авокадо, огірок, все це заправляємо соусом Понзу на основі соєвого соусу та бальзамічного оцту, зверху викладаємо підсолений лосось та крем-сир філадельфія.
Теплий салат з курячою печінкою та ягідним соусом
300 г
Обсмажена куряча печінка в соусі sweet chili.Подається з міксом салату який ми заправляемо соусом Понзу на основі соєвого соусу та бальзамічного оцту, блакитним сиром, виноградом та соусом з чорниці. <br>Прикрашається слайсами грейпфрута.
Основное
Курка в гостро-солодкому соусі з рисом
300 г
Куряче стегно обсмажуємо в рисовому клярі з ананасами та соусом sweet chili. <br>Подаємо з рисом, міксом салату, кунжутом та лаймом.
Біф брокколі з картоплею
300 г
Обсмажуємо яловичину з брокколі та чері у білому вині, соевому соусі та спеціях, подаємо з картоплею по селянськи та перцевим соусом.
Шмат Свинячої шиї з картоплею та вершково-грибним соусом
450 г
Обсмажена свиняча шия, подаемо з картоплею по селянськи та г грибним кокотом із печериць, цибулі та вершків.
Стейк сьомги з овочами
380 г
Філе сьомги попередньо обсмажене та запечене у хоспері. <br>Подаємо з рисом та обсмаженими броколі,томатами черрі у білому вині, соевому соусі та спеціях. Подаемо з крем-сиром філадельфія, ікрою летючої риби ти лимоном.
Філе куряче з овочами
250 г
Куряче філе обсмажене на грилі, часник, болгарський перець, стручкова квасоля, печериці, кабачок, броколі. Все це заправляється вустричним та соєвим соусами.
Пательня куряча
350 г
Обсмажене куряче філе, картопля по селянськи, стручкова квасоля, болгарський перець, цибуля синя, печериці, кабачок, броколі, соус з унаги та кетчупу. Посипаемо зеленю.
Пательня з яловичиною
350г
Обсмажене яловиче філе, картопля по селянськи, стручкова квасоля, болгарський перець, цибуля синя, печериці, кабачок, броколі, соус з унаги та кетчупу. посипаемо зеленю.
Паста
Паста Карбонара
300 г
Класична паста Карбонара, з обсмаженим беконом, соусом на основі вершків та пармезану. <br>Подається із жовтком та посипаемо тертим сиром пармезан.
Фетучіні з куркою та грибами
350 г
Класична паста Фетучіні з обсмаженим курячим філе та печерицями та соусом з вершків та пармезану. <br>Подається з тертим сиром Пармезан.
Локшина рамен з куркою
350 г
Яєчна локшина рамен, подається зі смаженим на кунжутному маслі курячим стегном, яйцем, морквою, кабачком, болгарским перцем, печерицями та цибулею, все це заправляється соєвим соусом та кунжутним маслом. <br>Подаємо зі слайсом свіжого огірка та кунжутом.
Удон із тофу
350 г
Рисова локшина обсмажуеться у суевому соусі, кунжутному маслі, часниковій олії, з яйцем та з овочами: стручкова квасоля, цибуля, перець болгарський, печериці, кабачок. <br>Подаемо з арахисом та тофу.
Удон із тигровими креветками
350 г
Рисова локшина обсмажуеться у суевому соусі, кунжутному маслі, часниковій олії, з тигровими креветками 5 шт та яйцем з овочами: стручкова квасоля, цибуля, перець болгарський, печериці, кабачок. <br>Подаемо з арахисом.
Гарниры
Картопля фрі з соусом на вибір
280г
Картопля фрі обсмажуеться у фритюрі, подаемо з сіллю та соусом на вибір : кетчуп або сирний соус.
Картопля по селянськи
110 г
Картоплю обсмажуємо в часниковій олії та прикрашаемо зеленю.
Стручкова квасоля з часником та сиром пармезан
200г
Стручкова квасоля запечена з часниковою оліею, сілю та пармизаном. <br>Подаемо з тертим пармизаном та лимоном.
Овочі гриль
250 г
Закуски
Сирне Плато
280 г
Сирна тарілка до складу якої входять: дор блю, брі, пармезан, моцарелла.Подається з медом та волоським горіхом.
Паштет з курячої печінки з чорничним конфітюрем
300 г
Солодко - солоний паштет, подаємо з чорничним конфітюрем та з пишною пітою.
Тартар з лососем
250 г
Лосось, авокадо, огірок, кримська цибуля, все це заправляємо оливковою олією та спеціями. <br>Подаємо з пишною пітою, сиром філадельфія та соусом песто.
Тартар телятина
250 г
Телятина, кримська цибуля, каперси, в'ялені томати . <br>Подаємо з пишною пітою та перцевим соусом.
Авокадо з креветкою
200 г
Авокадо, креветка тигрова 2 шт, сир пармезан, соус цезар, рукола та помідор чері
Крокети з курячого філе
250 г
Куряче філе обсмажуеться у паніровці, подаемо зі свіжим огірком та соусом тар тар.